• Головна
  • У Львові проведуть ЛюдкевичФест, - ПРОГРАМА
16:21, 30 вересня 2019 р.

У Львові проведуть ЛюдкевичФест, - ПРОГРАМА

У Львові з 1 до 13 жовтня буде проходити Другий фестиваль класичної музики ЛюдкевичФест. Передвідкриття відбудеться завтра, у всесвітній День музики. 

Про це повідомили у прес-службі ЛМР

Мета події — перезавантажити шаблонне поняття про українське музичне мистецтво. 

Фото: varianty.lviv.ua

Фото: varianty.lviv.ua

Передвідкриття ЛюдкевичФесту відбудеться завтра, 1 жовтня, у Меморіальному музеї Станіслава Людкевича у Львові. Плануються невимушені розмови, перегляд відеоматеріалів спогадів сучасників Людкевича та камерний концерт на роялі Людкевича у виконанні піаніста Дмитра Микитина. Вхід вільний за умови реєстрації.

Відкриття фестивалю відбудеться у середу, 2 жовтня, у Львівській національній філармонії.  Ексклюзивна програма від легендарного піаніста, заслуженого артиста України Йожефа Ерміня у Львівській національній філармонії. 

3 жовтня у Львівській національній філармонії у залі, названому на честь Станіслава Людкевича відбудеться виступ піаніста Дениса Жданова, який гратиме С. Людкевича, М. Волинського, В. Сільвестрова, Е. Раутаваара, К. Вайна.

4 жовтня в Органному залі відбудеться речиталь Роксоляни Підчехи під назвою «Любов і Фортепіано», головним твором програми є цикл «Любов» В. Барвінського.

6 жовтня в Органному зустрінуться «СУМ і радість»: Сучасна Українська Музика у виконанні оркестру «Rejouissance» (Київ), назва якого перекладається з французької як «радість».

8 жовтня очікуються «Етюди у формі старовинних танців» В. Косенка, які виконає Ukrainian Festival Orchestra під керівництвом киянина Сергія Лихоманенка.

9 жовтня в Органному розпочнеться «Українська буря»: органістка Надія Величко зіграє твори львівських композиторів від XIX ст. до сучасності, які творили для потужного інструмента — органа.

12 жовтня - «Bright Piano» киянина Сергія Ковальова у Органному залі, з поєднанням музики С. Людкевича, І. Карабиця, В. Косенка та Р. Шумана та Ф. Ліста.

Останній день фестивалю, 13 жовтня, закінчиться аудіо-візуальним дійство від органістки Анастасії Марушко з Одеси та віджея Степана Суха: «Фантазія-токата для органа і VJ».

Нагадаємо, кореспондент 032.ua підготував для своїх читачів добірку цікавих та безкоштовних подій, які варто відвідати у Львові, у перший тиждень жовтня, з понеділка, 30 вересня, до п'ятниці, 4 жовтня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032.ua #ЛюдкевичФест #класична_музика #фестиваль
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...