• Головна
  • Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій
17:02, 30 липня 2019 р.

Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій

Сайт 032.ua підготував для своїх читачів добірку цікавих та безкоштовних подій, які варто відвідати у Львові з понеділка, 29 липня, до п’ятниці, 2 серпня.

Місяць авторських читань 

Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій, фото-1

Липень у Львові – це місяць літератури, адже саме у другий місяць літа в рамках найбільшого транскордонного фестивалю Центрально-Східної Європи до міста завітають літератори з Чехії, Словаччини, Польщі, України та Румунії. Тож літературні твори можна буде слухати протягом місяця з уст авторів! Не обійдеться така подія і без Оксани Забужко, Юрія Іздрика та Юрія Андруховича. Детальна програма ТУТ.

Де? Театру Лесі Українки (вул. Городоцькій, 36);

Коли? 29 липня - 4 серпня, о 18:30 та 20:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Читайте також: Як вибрати стиглий кавун: ТОП-10 порад

Авторська екскурсія виставкою "Абсолют"

Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій, фото-2

У понеділок відбудеться екскурсії виставкою "Абсолют" від автора проекту Сергія Міхновського. На ній ви зможете дізнатись деталі про виставку, поставити питання автору, дізнатись як створювався проект, що таке "Абсолют" і багато чого іншого. 

Де? Дзиґа (вул. Вірменська, 35);

Коли?  29 липня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Показ фільму "Жінка в полоні"

Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій, фото-3

Львівʼян запрошують на безкоштовний перегляд стрічки до Всесвітнього дня протидії торгівлі людьми "Жінка в полоні". За сюжетом 52-річна угорка Маріш, яка служить одній родині вже десятиліття, працюючи по 20 годин на день без оплати. Гнобителі відібрали в неї документи та заборонили виходити з дому без дозволу. з Маріш поводяться, як із твариною: вона харчується недоїдками та не має ліжка для сну. Дні й роки минають у страх, але жінка мріє повернути собі своє життя. 

Де? Lviv Film Center (вул. Володимира Великого, 14А);

Коли? 30 липня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Пікнік Green Drinks: Zero waste 

Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій, фото-4

Львівʼян та гостей міста кличуть на Zero waste пікнік у парку Франка. Тут будуть ділитись своїми перемогами та невдачами, шукати разом рішення найбільш нагальних одноразово-пластикових проблем, а також вручать призи найактивнішим учасникам/ця марафону. Брати зі собою можна (треба) – смаколики та напої – все у багаторазовій тарі, та звісно – гарний настрій.

Де? Парк І. Франка (вул. Листопадовго Чину);

Коли? 31 липня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Літній вечір з гуртом "Три кроки в ніч"

Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій, фото-5

Львівʼян запрошують відзначити перший день останнього місяця літа разом із гуртом "Три кроки в ніч", який співатиме пісень на тексти українських поетів ХХ–ХХІ століть. Для вас виступатимуть: Марічка Кошелінська-Мартинюк – бандура, фортепіано, вокал, Віктор Мартинюк – перкусія, друкарська машинка, мандоліна, Сашко Міхаліцин – гітара Данило Ільницький – духові. "Три кроки в ніч" – львівський гурт, заснований 2013-му, який поєднує у своїй творчості класичні та народні інструменти зі звуковими експериментами, а авторську музику з народними мотивами. 

Де? WIKI бібліотека (вул. Червоної Калини, 58);

Коли? 1 серпня о 19:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Ukrainian Young Book Design Awards Exhibition

Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій, фото-6

З 1 серпня по 8 вересня у Центрі Шептицького львівʼянам покажуть найкращі роботи з міжнародного конкурсу книжкового дизайну, який об’єднав понад 400 дизайнерів з 8 країн світу. Виставку 1 серпня о 18:00 відкриє лекція Дмитра Яринича "Книжковий дизайн як індикатор культури". Подія буде цікава для всіх, хто хоче краще розуміти візуальну культуру. Вхід на подію вільний, реєстрація обов’язкова. Форма для реєстрації ТУТ.

Де? Центр Шептицького, Паркова аудиторія (вул. Стрийська 29А);

Коли? 1 серпня о 18:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Як виховувати особистість: приватна чи державна школа?

Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій, фото-7

Зустріч для батьків, котрі замислюються над фундаментальними питаннями освіти і виховання, проводять зустріч із міжнародним дипломованим Монтессорі-гідом, директором освітніх закладів за системою Монтессорі у Львові – приватної школи Discovery Montessori School і дитячого садочка Kids Can – Cвітланою Філатовою. Тут будуть говорити про: що таке школа і яка її місія, про відмінність у підході до учня – традиційні уроки чи індивідуальний підхід, та до яких професій готує школа. Участь у зустрічі безкоштовна. Форма для реєстрації ТУТ.

Де? Discovery Montessori School (вул. Городоцька, 160);

Коли?  1 серпня о 18:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Вечірка: ДН Феміністичної майстерні, 5 років!

Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій, фото-8

Феміністична майстерня запрошує на святкування 5-річчя, всіх тих, хто допомагали рухати феміністичний рух у Львові, всіх, хто дружньо ставиться до Феміністичної майстерні. На вас чекає затишна вечірка зі своєю музикою в дружньому колі. Тема вечірки – квір. Ця вечірка – територія, вільна від нормативних гендерних ідентичностей, сексуальних орієнтацій, форм тіла та луків. На вас чекає свято різноманіття та танці босоніж. 

Де? Soma. майстерня площа (пл. Петрушевича, 3);

Коли? 2 серпня о 21:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Вечір кіно просто неба 

Куди піти у Львові цього тижня: 9 безкоштовних подій, фото-9

Львівʼян запрошують провести вікенд-вечір у компанії друзів за переглядом комедії "Війна проти всіх". За сюжетом Олександр Скарсгард та Майкл Пен’я в ролі корумпованих детективів поліції. Вони порушують закони, аби підставити бандитів та отримати з цього зиск. Одного разу копам випадає шанс зірвати справді великий куш. Місцевий кримінал планує пограбування на кругленьку суму і детективи хочуть, аби награбоване потрапило до їхніх рук.

Де? Lviv Film Center (вул. Володимира Великого, 14А);

Коли? 2 серпня о 22:00;

Скільки? Безкоштовно. 

Фото з відкритих джерел.

Читайте також: Чи знаєте ви, які ліки взяти у відпустку: аптечка на відпочинок, - ТЕСТ

Більше подій, які триватимуть у Львові, шукайте у розділі "Афіша".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032 #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...