• Головна
  • ТОП-7 найочікуваніших подій липня у Львові
09:17, 2 липня 2019 р.

ТОП-7 найочікуваніших подій липня у Львові

У липні на львів’ян чекає багато цікавих подій. Ось традиційна добірка найочікуваніших подій другого місяця літа за версією 032.ua. Не пропустіть найцікавіше!

Авторські читання у Львові

Липень у Львові — це місяць літератури! Адже саме у другий місяць літа в рамках найбільшого транскордонного фестивалю Центрально-Східної Європи до міста завітають літератори з Чехії, Словаччини, Польщі, України та Румунії. Тож літературні твори можна буде слухати протягом місяця з уст авторів! Не обійдеться така подія і без Оксани Забужко, Юрія Іздрика та Юрія Андруховича. Детальна програма ТУТ.

Коли? 5 липня-4серпня, з 18:30 до 21:30.

Де? Уцентральноєвропейському кафе” у галереї сценографії Театру Лесі Українки, що на вулиці Городоцькій, 36.

Скільки? Вхід безкоштовний.

Pump track Battle 2019

Хочете побачити справжні перегони, як у фільмах? Подивитись на запеклі велосипедні змагання на треках різної складності? Або ж навіть випробувати свої сили у перегонах на двоколісних? Тоді цей захід саме для Вас!

Коли? 13 липняо 11:00.

Де? У парку Пісковня, що на вулиці Іванова Гора.

Скільки? Вхід безкоштовний, а для участі потрібно зареєструватися ТУТ.

Читайте також: Де у Львові взяти велосипед напрокат, - ІНТЕРАКТИВНА МАПА.

NewCarsFest Львів

Головна липнева подія для любитилей автомобілей — фестиваль нових автівок! На заході відвідувачі матимуть змогу подивитися на новинки світових автомобільних брендів, в тому ж числі електрокарів, та навіть їх протестувати. Крім того, можна буде навіть випробувати всі автомобілі-номінанти премії “Автомобіль року в Україні”, а також претендентів на це звання у 2020 році. На виставці в рамках фестивалю також представлять екзотичну техніку: тюнінговані машини та ретро-техніку. А ще розігруватимуть цінні призи та подарунки.

Коли? 13-14 липня, з 11:00 до 19:00.

Де? У креативному просторі FESTrepublic, що на вулиці Старознесенській, 24.

Скільки? Вхід безкоштовний.

Lviv Ice Cream Festival

Ось справжній рай для ласунів — найсолодший фестиваль цього літа! На “Lviv Ice Cream Festival” всі смакують лише тістечка, тортики, печиво та морозиво, дуже багато морозива як від локальних виробників, так і від відомих брендів. У “Солодкій казці” заняття знайдеться для кожного: для діток тут облаштують ігрові зони, проводитимуть корисні майстер-класи та цікаві ігри. В той час батьки зможуть віпочити в лаундж-зоні з келихом фрешу чи смузі. Ну або ж з філіжанкою кави, бо у Львові без неї ніяк.

Коли? 20-21 липня, з 12:00 до 22:00.

Де? У внутрішньому дворику Ратуші.

Скільки? Вхід безкоштовний.

Концерт “Rideau” у Львові

Довгоочікуване повернення неординарного шведського гурту Rideau” до місто Лева. Отож на меломанів чекає незабутній перформенс від шведів під хаотичний рок. Ці чоловіки в строгих костюмах вилазили на конструкцію сцени на Файному місті та використовували балки Андера як гімнастичну снарягу. Тож сумно точно не буде!
Коли? 26 липня, з 19:00 до 21:00.

Де? В клубі “UNDERGROUND”, що на вулиці Коперника, 17.

Скільки? Вартість вхідних квитків згодом оголосять ТУТ.

Велопробіг Critical Mass Lviv

Критична маса — масштабна велосипедна подія, яка відбувається щомісяця в останню п’ятницюу більш ніж 300 містах по всьому світу. Таким заходом велосипедисти намагаються популяризувати свій рух та привернути увагу до екологічно чистого транспорту. Колона рухатиметься Львовом, стартує від парку імені Івана Франка і фінішує на площі Ринок.

Коли? 26 липня, з 19:00 до 22:00.

Де? Старт з вулиці Університетської.

Скільки? Безкоштовно.

So Green Fest 2019

І ще один цікавий липневий захід — фестиваль здорового способу життя. У парку львів’яни зможуть провести літні дні на свіжому повітрі разом із друзями та однодумцями. На відвідувачів чекають корисні лекції, насичена спортом програма, вечірній фітнес під драйвову музику, смачна та здорова їжа. Також на території працюватиме ярмарок органічної продукції та хенд-мейду, ще облаштують зони відпочинку та фотозони.

Коли? 27-28 липня, з 12:00 до 22:00.

Де? У парку культури та відпочинку імені Богдана Хмельницького, що на вулиці Болгарській, 4.

Скільки? Вартість вхідного квитка — 40 грн, а для дітей віком до 12 років та для людей пільгових верст населення вхід безкоштовний.

Читайте також: Як вижити у потягу “Укрзалізниці”, їдучи зі Львова на відпочинок: 9 лайфхаків, які врятують вашу поїздку.

Джерело фото: google.com.

Більше інформації про культурні події у Львові можна отримати у рубриці “Афіша” на сайті 032.ua.

ПОВНЕ АБО ЧАСТКОВЕ КОПІЮВАННЯ МАТЕРІАЛУ БЕЗ ПИСЬМОВОЇ ЗГОДИ РЕДАКЦІЇ ЗАБОРОНЯЄТЬСЯ І ВВАЖАЄТЬСЯ ПОРУШЕННЯМ АВТОРСЬКИХ ПРАВ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...