• Головна
  • До 16 липня батьки повинні подати документи на зарахування дітей у садки Львова, - РОЗ'ЯСНЕННЯ
14:02, 23 червня 2019 р.

До 16 липня батьки повинні подати документи на зарахування дітей у садки Львова, - РОЗ'ЯСНЕННЯ

032.ua розповідає про головні нюанси та правила зарахування дітей у дитсадки Львова. 

Фото: ЛМР

Як поінформували у прес-службі ЛМР, на початку червня (до 10 червня) батьки вже отримали повідомлення про зарахування дітей до певних дошкільних закладів. Відтак, до 16-го липня вони повинні подати документи у той чи інший садок. 

Читайте також: Озеленення Львова: які дерева планують висадити у місті, - ПОРОДИ ТА ЛОКАЦІЇ

Водночас, в управлінні освіти роз'яснили відповіді на найчастіші запитання від батьків:

Чи можна змінити дитсадок, який був вказаний у електронній заявці

Після отримання повідомлення про зарахування дитини до певного садочку, батьки не мають можливості змінити обраний дошкільний заклад. Ба більше, функція редагування електронних заявокна зарахування дітей у садочки перестала працювати уже з 10-го травня. Додамо, що батьки мали можливість лише один раз в місяць редагувати електронну заявку дитини, змінюючи бажані дошкільні заклади включно до 10 травня. Якщо батькам зовсім не підходить заклад освіти, який вони самі ж раніше обрали, дитину можуть перевести в інший лише в тому випадку, коли там будуть вільні місця під час навчального року. 

Які документи потрібні для зарахування

Після повідомлення про зарахування батьки пишуть заяву, несуть копію і оригінал свідоцтва про народження у дошкільний заклад. Перед тим, як дитина йтиме в садочок, батьки також повинні принести медичну довідку. Різні дошкільні заклади розпочнуть навчальний процес по-різному. Одні розпочнуть навчання 15 серпня, інші — 20 серпня. Офіційно навчальний рік стартує з 1 вересня.

Коли можна реєструвати дитину у системі

До 16 липня батьки повинні подати документи на зарахування дітей у садки Львова, - РОЗ'ЯСНЕННЯ, фото-1

Наприкінці грудня 2018 року у Львові змінили правила зарахування дітей до дитячих садочків міста. Згідно з ними, дата реєстрації новонароджених малюків тепер припадає на перший робочий день вересня. Цього року це буде 2 вересня, о 9 ранку розпочнеться реєстрація дітей народжених в період з 01 січня по 31 серпня 2018 року на 2020 рік у групу раннього віку або на 2021 рік у молодшу.

Дітей, які народилися з 01 вересня 2018 по 31 грудня 2018 року можна буде реєструвати до дитячих садочків в перший робочий день вересня 2020 року у групу раннього віку на 2021 рік або на 2022 рік у молодшу групу.

Такі зміни у даті реєстрації ввели, аби надати батькам дітей однакові права, адже раніше дітей, які народилися з 01 вересня по 31 грудня одразу реєстрували до садків з 01 січня наступного року, відповідно певна кількість місць уже була зайнятою.

Нагадаємо, раніше 032.ua писав про 5 кроків, які допоможуть зареєструвати дитину в електронній системі для зарахування до дитсадка. Актуальні оновлення щодо роботи системи електронної реєстрації для батьків можна знайти ТУТ

Використані фото з відкритих джерел

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#дитсадки #зарахування #Львів #садочки #діти
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...