• Головна
  • Внаслідок отруєння чадним газом у Львові померла відома мисткиня
15:09, 1 квітня 2019 р.

Внаслідок отруєння чадним газом у Львові померла відома мисткиня

Як раніше писав 032ua, близько 4:40 ранку на вулиці Свєнціцького, 13 у Львові стався летальний інцидент – 47-річна жінка померла через отруєння чадним газом.

За інформацією Zaxid.net, постраждалою виявилася відома львівська мисткиня, засновниця Школи мистицтв Оксана Бондарук. ЇЇ чоловіка в середньому ступені важкості госпіталізували до медичного заладу. Також помер пес, який жив з хазяїнами в квартирі.

Приміщення у багатоповерхівці на вулиці Свєнціцького, 13 облаштоване під студію. Крім того, на першому поверсі цього будинку й розташована Школа мистецтв Оксани Бондарук.

За попередньою інформацією, мисткиня купала собаку у ванній, де була газова колонка. В цей же час чоловік на кухні включив механічну витяжку, яка викликала зворотню тягу. Тому продукти згорання й затягнуло в приміщення, внаслідок чого отруїлася відома львівська мисткиня – Оксана Бондарук.

Довідково. Оксана Бондарук – художник-модельєр, іміджмейкер, художник із театрального костюму, стиліст, візажист, викладач основ художніх дисциплін, фахівець з інтер’єрного та екстер’єрного дизайну, а також сценограф і художник-постановчик. Жінка закінчила Львівську академію мистецтв. У 1998 році мисткиня заснувала “Школу сучасних мистецтв Оксани Бондарук”, а в 2002 році очолювала Львівську філію Асоціації молодих дизайнерів і стилістів. 

Внаслідок отруєння чадним газом у Львові померла відома мисткиня, фото-1

Джерело фото: Оксана Бондарук в Фейсбук

Нагадаємо, 31 березня горіла одна з квартир житлового будинку на вулиці Науковій, 39 у Львові. На момент пожежі в квартирі перебувало двоє людей. В результаті інциденту постраждав 27-річний чоловік – він отруївся продуктами горіння. Потерпілого в стані середньої важкості госпіталізували.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,52
EUR
46,32
46,38
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...