• Головна
  • ТОП-5 місць для духовного та фізичного саморозвитку у Львові
16:18, 26 березня 2019 р.

ТОП-5 місць для духовного та фізичного саморозвитку у Львові

Духовний та фізичний розвиток - це спосіб позбутися стресів, шкідливих залежностей, навчитися зосередженості та концентрації. 032.ua пропонує вам перелік місць у Львові, які стануть у нагоді на шляху самопізнання і самореалізації.

Your Choice - Твій вибір

ТОП-5 місць для духовного та фізичного саморозвитку у Львові, фото-1

На заводі РЕМА на 5 поверсі розташована перша альтернативна платформа розвитку свідомості людини у Львові.

Засновниками коворкінгу "Your Choice" є троє львів'ян: Христина Коростіль, Михайло Кекляк та Володимир Бець. Тут проводять майстер-класи, лекції, музичні заходи, духовні практики, присвячені об'єднанню людей навколо питань розвитку людини, здорового способу життя, корисного харчування, усвідомленого споживання ресурсів та екологічних проблем.

Тут допоможуть вам поринути у стан глибокої релаксації, позбавитись від зовнішніх вражень і спрямувати увагу всередину себе.

Де? Вулиця Заводська 31, (5 поверх).

Читайте також: На побачення в театр: які вистави переглянути у квітні

Soma. майстерня

ТОП-5 місць для духовного та фізичного саморозвитку у Львові, фото-2

Soma. майстерня - це відкритий мистецький простір, що створений для взаємодії митців різних спрямувань. Найбільш сфокусований на творчому пошуку через тілесні практики та зв'язку креативного мислення з сомою. "Сома" з грецької перекладається як "живе тіло", або, більш точно, "проживаюче тіло".

Тут проводять різноманітні навчальні заходи, регулярні заняття з руху, лабораторії, зустрічі митців з різних галузей. Створюють перформативні події та організовують виставки. Також у майстерні займаються створенням самвидаву DIY-зін "Так вийшло", основна мета якого - можливість вільної публікації робіт в офлайн просторі, незалежно від стилю та рівня навиків автора. Якщо ви шукали простір, де можна бути самим собою - тоді вам у Soma.

Де? На вулиці Зелена, 18 (у минулому приміщення Fredra.61).

Mantra HOUSE

ТОП-5 місць для духовного та фізичного саморозвитку у Львові, фото-3

У студії медитації та йоги, що розташована у центрі Львова, Mantra HOUSE відбуваються заняття по хатха-йозі, інтуїтивному малюванню, вокальні та барабанні майстер-класи, майстер-класи театральної майстерності, хенд-мейд воркшопи, тренінги особистісного росту і здорового способу життя. Також, тут можна навчитись давнім технікам мантра-медитації, відчути на собі ефект йога-нідри та приєднатися до неформальних mantra-вечірок. Якщо ви давно хотіли привнести щось якісно нове в своє життя, то тоді вам варто відвідати Mantra HOUSE.

Де? На вулиці Джохара Дудаєва, 14.

Green Tara

ТОП-5 місць для духовного та фізичного саморозвитку у Львові, фото-4

Центр йоги Айєнгара "Green Tara" - професійний простір, у якому проводяться майстер-класи йоги для різних рівнів, масажі, остеопатія (система альтернативної медицини, яка лікує не хворобу, а її причину) та діє йога-магазин. Тут можна відвідати класи йоги для практиків різного рівня, стану здоров'я, індивідуальні уроки; семінари з йоги, аюрведи ( альтернативна медицина Південної Азії), системного моделювання та здорового способу життя.

Де? На вулиці. Шота Руставелі, 7 (2 поверх, 212 кімната).

YOGA Sadhana 

ТОП-5 місць для духовного та фізичного саморозвитку у Львові, фото-5

Основний напрямок діяльності YOGA Sadhana - студії йоги Сергія Пляшечко - це популяризація та практичне запровадження хатха-йоги у Львові. Тут кожен може обрати собі тренувальні програми, які перевірені часом та приносять безпечний, досить швидкий прогрес і здоров'я. Стилі і методики за якими ведуться тренування в студії - це хатха-йога, практики по Сі Лам Дао - "пульсуюча квітка" та ціґун (стародавнє китайське мистецтво саморегуляції енергії). Також для бажаючих розпочати свою практику самостійно, плануються щомісячні триденні йога-вікенди, які проводяться у Львові та Карпатах.

Де? На вулиці Петра Панча, 7.

Читайте також: 8 крутих місць Львова, про які ви не знали

Джерело фото: соціальні мережі

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032UA #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...