• Головна
  • У Львові закривають автостанцію біля вокзалу
11:56, 21 березня 2019 р.

У Львові закривають автостанцію біля вокзалу

Завтра, 22-го березня, розпочинається ІІ етап реконструкції площі Двірцевої у Львові, під час якого буде закрито автостанцію біля вокзалу.

Про це повідомляє прес-служба ЛМР. 

У Львові закривають автостанцію біля вокзалу, фото-1

Фото: ЛМР

Читайте також: Які дороги ремонтуватимуть на Львівщині цього року

Уже 25 березня змінять місце відправлення усі автобусні маршрути — міжнародні і приміські, що відправлялися в Автовокзалу «Двірцевий». Для зручності пасажирів автостанція забезпечить продаж квитків на маршрути на двох локаціях: облаштує касу на парковці біля Залізничного вокзалу, а також придбати квитки можна буде у працівників автостанції на Приміському вокзалі.

«З 25 березня автобуси міжнародного сполучення та рейси до Трускавця, Моршина і Східниці відправлятимуться із парковки біля Залізничного вокзалу, поруч із зупинками міського громадського транспорту. Там облаштують додаткову касу для придбання квитків.

Міжобласні автобуси та рейси до Дрогобича та Шкло відправлятимуться та зупинятимуться на Приміському вокзалі. Також на цій локацій можна буде придбати квитки на проїзд безпосередньо у наших працівників, які будуть одягнуті у жовті жилети. У кожного з них будуть касові апарати, відтак, вони зможуть видрукувати необхідний квиток», — розповів прес-секретар автовокзалу «Двірцевий» Богдан Коваль.

За його словами, на міжнародні маршрути також можна буде придбати квитки он-лайн: на сайті ewe.ua.

Читайте також: У Львові затримали водія маршрутки, який збив школярку

Нагадаємо, з 1-го березня водіям приватного транспорту заборонили заїжджати до залізничного вокзалу у Львові через старт реконструкції площі. Водночас, на Двірцеву можна заїхати на громадському транспорті або на таксі – для них залишили окрему смугу руху. 

Згідно з договором, укладеним з підрядною організацією «Онур», вартість робіт становитиме 165,5 млн. грн.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #автостанція #Двірцева
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...