• Головна
  • На Львівщині від ускладнень грипу помер 46-річний чоловік
16:47, 26 лютого 2019 р.

На Львівщині від ускладнень грипу помер 46-річний чоловік

Нещодавно на Львівщині від ускладнень грипу помер 46-річний Ігор Бочковський: його дружина переконана, що це сталося через недбалість лікарів Мостиської райлікарні.

Як повідомили на сайті "5 каналу", за цим фактом обласний департамент охорони здоров'я вже розпочав службову перевірку. 

Дружина померлого пригадує: спершу в нього піднялася температура, а після доби лікування вдома, через слабкість, його забрала "швидка" до Мостиської райлікарні.

Черговий лікар оглянула чоловіка і, за словами вдови Бочковського, не знала, що з ним робити: призначати антибіотики чи ні, питалася про це в дружини пацієнта. А вже наступного дня хворого оглянула заввідділенням, яка поміряла тиск і температуру, які все піднімались. Чоловік також скаржився на сильну слабкість, неможливість піднятися з ліжка.

Читайте також: НовимочільникомПеринатального центру може стати скандально відома лікарка з Франківська

За два дні Наталя Бочковська сама відвезла чоловіка до львівської лікарні. Там хворого одразу забрали у реанімацію. А на четвертий день чоловік помер.

"При першому огляді лікаря-анестезіолога стан хворого був оцінений як вкрай важкий, зумовлений важкою дихальною недостатністю. Було поставлено діагноз "двобічна позашпитальна пневмонія, важкий перебіг". Відразу було розпочато інтенсивну терапію в повному об'ємі. Також хворому було проведено вірусологічні обстеження і було висіяно вірус грипу А", – розповіла завідувач реанімаційного відділення Львівської лікарні швидкої допомоги, Зоряна Біда.

Чому не надали своєчасної допомоги пацієнту, у Мостиській районній лікарні пояснити не можуть. Головний лікар та завідувач терапевтичним відділенням посилаються на службове розслідування.

Вдова Ігора Бочковського наполягатиме на звільненні місцевих медиків, які лікували її чоловіка. Тим часом в обласному Департаменті охорони здоров'я обіцяють оприлюднити результати службового розслідування наступного тижня.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...