• Головна
  • У Львові у "Вікно життя" підкинули 3-тижневе немовля
16:07, 25 лютого 2019 р.

У Львові у "Вікно життя" підкинули 3-тижневе немовля

23 лютого близько 22:20, у "Вікні життя", що діє на базі Міської дитячої клінічної лікарні Львова (вул. Орлика, 4), знайшли хлопчика.

Як повідомили у прес-службі Львівської міськради, немовляті близько 3-х тижнів, воно здорове та перебуває під наглядом лікарів.

За словами головного лікаря медустанови Дмитра Квіта, від моменту відкриття "Вікна життя" у березні 2017 року, це уже п'ята дитина, яку підкидають до лікарні.

Читайте також: “Hair for share”: як у Львові почали виготовляти перуки для онкохворих дітей, які втратили своє волосся

"Те, що ми створили це вікно, є черговим кроком до формування у суспільстві поваги до людського життя, щоб дітей не викидали, а давали їм шанс на життя", — зазначив Дмитро Квіт.

У міськраді додали, що створення "Вікна життя" у Львові не означає схвалення наміру матері позбутися своєї дитини у такий спосіб, адже жінка має народжувати в належних умовах і якщо на те є причина — то відмовлятись і віддавати дитину під опіку держави цивілізовано. Проте в такий спосіб хочуть попередити випадки, коли немовлят залишають у небезпечних місцях і вони гинуть, а також допомогти жінці уникнути суспільного осуду.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...