• Головна
  • На Львівщині обрали запобіжний захід лікарю Кам'янка-Бузької ЦРЛ, якого підозрюють у хабарництві
14:01, 4 лютого 2019 р.

На Львівщині обрали запобіжний захід лікарю Кам'янка-Бузької ЦРЛ, якого підозрюють у хабарництві

1 лютого Буський райсуд Львівщини обрав запобіжний захід у вигляді домашнього арешту службовцю комунального закладу "Кам’янка-Бузька центральна районна лікарня".

Як повідомили у прес-службі прокуратури Львівської області, окрім цього, його відсторонили від займаної посади на два місяці.

Посадовцю інкримінють вимагання та отримання неправомірної вигоди (ч.3 ст. 368 ККУ), після того як його затримали під час отримання 8 тисяч гривень наприкінці січня 2018 року. Підозрюваному загрожує від 4 до 10 років ув'язнення із позбавленням права обіймати посади на 3 роки.

Читайте також: У Львові пасажиру маршрутки видали 297 квитків за раз, - ФОТО

За даними правоохоронців, чоловік вимагав гроші за сприяння у перемозі під час тендерних закупівель комп’ютерного обладнання. Кажуть, що загалом за техніку він отримав 10% від суми закупівлі, тобто 15 тисяч гривень.

На вилучені під час обшуків кошти та речові докази суд наклав арешт. Правоохоронці встановлюють причетність підозрюваного до інших фактів отримання неправомірної вигоди.

Як інформують локальні ЗМІ, підозрюваним є 39-річний керівник Кам'янка-Бузької ЦРЛ Роман Кучерепа, хірург, який уже два роки очолює місцеву лікарню. Мешканці Кам'янка-Бузької переконані, що посадовця підставили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,51
EUR
45,75
45,80
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...