• Головна
  • На які маршрути у Львові можуть запустити великі автобуси
09:10, 22 грудня 2018 р.

На які маршрути у Львові можуть запустити великі автобуси

Комунальне «АТП-1» планує запуск великих автобусів на щонайменше три маршрути. 

Як розповіла у коментарі для 032.ua речниця «АТП-1» Ірина Рєвунова, у пріоритеті підприємства запуск великих автобусів на маршрути, які найбільше потребують вмісткішого рухомого складу. 

Читайте також: Куди піти у Львові цього тижня

За її словами, у «АТП-1» вже є всі 100 МАЗів, придбаних у лізинг, та 31 «Електрон». Загалом до кінця цього року підприємство має отримати 50 «Електронів». Частина з нових автобусів уже курсує на маршрутах, частину готують до виїзду.

«Наразі ми уже запустили великі автобуси на маршруті 47а (там курсує 13 великих машин), на експериментальному маршруті до Рясного (49а), також великі автобуси курсують до Винників (5а та 29). Зараз ми працюємо над 3 найпріоритетнішими маршрутами. Зокрема, це маршрути №28 (Рудне - вул. Варшавська), №9 (Автовокзал - с. Муроване) та№45 (ТЦ "Вікторія Гарденс" - пл. Галицька)», - зазначила Ірина Рєвунова. 

«Ці маршрути є перевантаженими та потребують більших автобусів. Коли саме за цими напрямками курсуватимуть великі машини наразі говорити рано, адже для їх запуску потрібно внести незначні зміни у маршрути (не на всіх вулицях зможуть проїхати великогобаритні автобуси). Зробити це можна лише після затвердження нових маршрутів виконавчим комітетом ЛМР. Попередньо, плануємо, що на 28 маршруті курсуватиме 18 нових великих автобусів, на 45 - 10 автобусів, на 9 - до 19 автобусів», - каже речниця «АТП-1».

Як також додала Ірина Рєвунова, у планах підприємства є запуск великих автобусів на маршрут №4а (до Сихова), який наразі майже не обслуговується, втім, реалізовувати їх можуть розпочати лише після запуску великих автобусів на 28, 9 та 45 маршрутах.

Речниця «АТП-1» також зазначила, що підприємство досі потребує близько 50 водіїв.

Додамо, що про такі плани «АТП-1» стало відомо вчора, 18-го грудня, під час засідання комісії інженерного господарства, транспорту, зв’язку та житлової політики. Окрім трьох пріоритетних маршрутів, там йшлося й про оновлення рухомого складу на маршрутах №№ 50, 18, 35, 10 та 48.

На які маршрути у Львові можуть запустити великі автобуси, фото-1

Читайте також: До уваги львів'ян: скільки вихідних українці матимуть на Різдво та Новий рік, - ПЕРЕЛІК

Нагадаємо, вчора, 18-го грудня, комунальне «АТП-1» отримало останні зі 100 автобусів МАЗ, придбаних у лізинг. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #великі_автобуси
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...