• Головна
  • Львів та Будапешт можуть сполучити прямим авіарейсом
13:02, 27 листопада 2018 р.

Львів та Будапешт можуть сполучити прямим авіарейсом

Міністерство закордонних справ Угорщини пропонує запустити пряме авіасполучення між Львовом та Будапештом.

Таку заяву вчора, 26 листопада, під час двосторонньої зустрічі у Києві зробив заступник міністра закордонних справ Угорщини Левенте Мадяр, йдеться на офіційному сайті Міністерства інфраструктури України. 

Читайте також: Львівська митниця підрахувала збитки через блокування кордонів. Цифра

"За словами заступника міністра інфраструктури України Віктора Довганя, між аеропортом «Львів» та угорським лоукостером Wizz Air, який і має забазпечувати прямі авіаперевезення, уже тривають перемовини щодо запуску цього авіарейсу", пише ЦТС

Нагадаємо, 31-го жовтня в аеропорт ім. Данила Галицького прибув перший рейс нового напрямку від авіакомпанії WIZZ AIR з Братислави. Відтак, столиця Словаччини стала восьмим напрямком, який перевізник виконує з львівського летовища. 

Крім того, у найближчих планах  Wizz Air запустити зі Львова ще два авіарейси: до Франкфурта-на-Майні (14 грудня) та до Копенгагена (31 березня 2019 року). 

Читайте також: Морози та сніг: якою буде погода у Львові цього тижня

Додамо, нещодавно обидва найбільших лоукост-перевізники Європи внесли суттєві зміни у правила перевезення ручної поклажі. З 1 листопада пасажирам Ryanair безкоштовно можна буде взяти з собою лише малу ручну поклажу розмірами до 40 х 20 х 25 см. Перевозити велику ручну поклажу розмірами до 55 x 40 x 20 см можна буде лише за додаткову плату (від 6 євро).

Пасажири ж, що летітимуть з компанією Wizz Air та які заздалегідь не придбали пріоритетну посадку Wizz Priority, зможуть безкоштовно взяти з собою в салон лише ручну поклажу розмірами не більше 40х30х20 см. При перевищенні цих габаритів, валізу необхідно буде здати в багаж, за який потрібно буде доплатити від 7 євро за 10 кг

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #Будапешт #авіарейс #Wizz_Air
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...