• Головна
  • На вулиці Малоголосківській у Львові виник конфлікт біля забудови, - ФОТО
12:32, 14 вересня 2018 р.

На вулиці Малоголосківській у Львові виник конфлікт біля забудови, - ФОТО

13 вересня пізно ввечері у Львові на вулиці Малоголосківській відбувся конфлікт. Місцеві мешканці почули шум та вийшли подивитися на те, що відбувається біля території, де компанія "PLUS development" зводить новобудову (вул. Малоголосківська, 8).

Як повідомили львів'яни у соцмережах, до території забудови о 21:15 приїхало дві вантажні машини, які проїхали вузькою вуличкою попри знак заборони руху будівельної техніки. Коли на місце підійшли троє місцевих мешканців з підлітком, щоби з'ясувати причину шуму в нічний час та повідомити про порушення ПДР, їх облаяли, - передає 032.ua.

"Водії озвучують, що знак фальшивий і що їдуть туди, куди їм сказали їхати. Мешканці не пускають машини на територію будови, викликають поліцію. Охоронець об'єкту всіх рясно поливає матом", - повідомили ініціативні львів'яни.

Зі слів очевидців, незабаром після цього на місце прибули п'ятеро молодиків у спортивних костюмах та машина охорони від забудовника. Львів'яни повторно викликали поліцію.

О 21:40 на Малоголосківську під'їхав представник забудовника, щоби з'ясувати причину конфлікту. Через п'ять хвилин охоронці відчинили браму до будівництва. Мешканці намагалися перешкодити заїзду вантажівок, але на них напали молодики у спортивних костюмах. Почалася штовханина, підлітку викрутили за спиною руки. За десять хвилин приїхала поліція.

Як розповіли кореспонденту 032.ua у прес-службі патрульної поліції Львівської області, коли інспектори прибули на виклик, виявили дві вантажівки, які перевозили пісок на будівництво. Під час оформлення адміністративних матеріалів, один із водіїв показав водійське посвідчення, яке згідно з базою НАІС належить іншому чоловіку. Такий факт кваліфікували як можливу підробку і на місце викликали слідчих.

Читайте також: Пішохідний міст на Головатого - Сулими планують збудувати наступного року

Зі слів очевидців, станом на 22:20 правоохоронці пообіцяли дочекатися слідчих та розвернути машини й вилучити права у водіїв. Мешканці розійшлися. А вже за 20 хвилин вантажівки заїхали на будову та вивантажили пісок. Станом на 23 годину машини залишили територію будівництва.

Як розповіла у коментарі для 032.ua речниця Національної поліції у Львівській області Світлана Добровольська, на місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Посвідчення у водія вилучили та відкрили кримінальне провадження за ст. 358 ККУ (підроблення документів).

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #Малоголосківська #забудова
Високі оцінки користувачів за Достовірність
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,95
41,03
EUR
44,42
44,50
PLN
10,33
10,39
Оголошення
live comments feed...