• Головна
  • До Львова прибули 16 білоруських автобусів: як вони виглядають та коли почнуть курсувати містом, - ФОТО
15:00, 12 вересня 2018 р.

До Львова прибули 16 білоруських автобусів: як вони виглядають та коли почнуть курсувати містом, - ФОТО

У середу, 12-го серпня, в АТП-1 журналістам показали 16 нових автобусів "МАЗ" білоруського виробництва, які нещодавно придбало наше місто.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

Білоруські автобуси мають 12 метрів довжини, а в салоні транспорту можуть одночасно перебувати більше 100 пасажирів.

На жаль, в придбаних автобусах відсутня система кондиціонування, тому повітря в салон подаватиметься традиційним для більшості міст України способом - через відкриті кватирки та люки.

Так, за словами заступника директора департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР Андрія Білого, від кондиціонерів в автобусах вирішили відмовитися після того, як вивчили досвід Києва.

"Кондиціонери там працюють дуже мало часу. На них скаржаться літні люди, до того ж, з працюючим кондиціонером автобус споживає більше пального. Плюс, цього року в нас було максимум п'ять дійсно спекотних днів. Ми не можемо вгадати погоду. Тому, вирішили піти іншим шляхом: будемо збільшувати кількість автобусів на маршрутах, що дозволить зменшити пасажиропотік. Відповідно, завдяки цьому у салонах транспорту дихатиметься легше", - сказав Білий.

Нові автобуси обіцяють випустити на маршрути у Львові вже з понеділка, 17-го вересня. Як розповів міський голова Андрій Садовий, транспорт курсуватиме на маршрутах №№16, 46, та 47. 

Нагадаємо, 22 березня 2018 року депутати ЛМР підтримали ухвалу, якою вирішили придбати 150 нових автобусів на умовах фінансового лізингу. Увесь громадський транспорт передадуть ЛК "АТП-1".

Додамо, що фінансовий лізинг - це процедура, схожа на кредит, але дещо спрощена, відповідно до законодавства. Лізинг передбачає, що право власності переходить до отримувача послуги після виплати усіх лізингових платежів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
40,00
40,15
EUR
43,02
43,12
PLN
9,89
9,92
Оголошення
live comments feed...