• Головна
  • На Львівщині затримали групу підозрюваних у серії розбійних нападів
11:24, 11 вересня 2018 р.

На Львівщині затримали групу підозрюваних у серії розбійних нападів

Сьогодні, 11-го вересня, правоохоронці затримали групу зловмисників, яких підозрюють у вчинені серії розбійних нападів на території Львівської області.

Як повідомляє відділ комунікації ГУ Нацполіції Львівщини, правоохоронцям вдалося затримати автомобіль, на якому пересувалися четверо підозрюваних. 

Ними виявилися мешканці Львівської області, які раніше вже були судимі за крадіжки, грабежі та розбійні напади. Під час огляду у затриманих чоловіків виявили гроші, зброю, електрошокер та рукавички.

Їм інкримінують, зокрема, напад та пограбування житлового будинку в Малехові, де двоє зловмисників, погрожуючи пістолетом, зв'язали 43-річного власника помешкання та викрали дві шуби із хутра, золоті прикраси, 200 американських доларів та пристрій для відстрілу гумових куль.

Крім того, їх підозрюють в пограбуванні житла 41-річної жительки міста Судова Вишня. За інформацією правоохоронців, зловмисники спочатку побили жінку, після чого викрали в неї більше 3 тисяч доларів, мобільний телефон та золоті сережки.

Читайте також: У Львові з гуртожитку вигнали студента, батьки якого поскаржилися на жахливі умови проживання, - ВІДЕО.

Наразі фігуранти групи затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Найближчим часом їм буде оголошено підозру та обрано запобіжний захід. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...