• Головна
  • “Пошлая Молли”: Львів планує прийняти чергових гастролерів по Росії
15:24, 22 серпня 2018 р.

“Пошлая Молли”: Львів планує прийняти чергових гастролерів по Росії

У жовтні у львівському клубі “Малєвіч” планує виступити харківський гурт “Пошлая Молли”: Львів знову ризикує провести концерт гастролерів по країні, з якою Україна вже п’ятий рік веде війну.

Як з’ясував кореспондент сайту 032.ua, концерт харків’ян має відбутися в “Malevich Concert Arena” (пр. Чорновола, 2) увечері 26 жовтня 2018 року. Вартість квитків коливається від 300 до 1000 гривень.

Сайти з афішами подій запевняють, що гурт має тисячі молодих фанатів, які знають напам’ять усі пісні “Пошлой Молли”, а також - отримав престижне звання рок-артиста 2017 року. Піарники переконують, що львівська подія - "увійде в історію".

Читайте також: Вихідні у Львові: ТОП-7 подій на 25 і 26 серпня

Окрім концерту у Львові, гурт “Пошлая Молли” планує виступити 17 листопада у Києві.

“Пошлая Молли”: Львів планує прийняти чергових гастролерів по Росії, фото-4

Але є одне “але” - “Пошлая Молли” часто виступає з гастролями в Росії та навіть не приховує цього. Так, 6 березня 2018 року музиканти виступили в “ГлавClub Green Concert” (Росія) - у цьому закладі вони вже мали кілька виступів, наприклад, 14 лютого 2017 року. У березні цього року музиканти зіграли в Тюмені та Єкатиренбурзі (Росія).

А 18 серпня “Пошлая Молли” відіграла на “Rhymes Show” у Москві. Перед цим, харківський гурт мав виступи у Києві (7 липня) та Одесі (1 червня), а ще раніше - в Саранську, Єкатиренбурзі, Великому Новгороді (Росія).

У планах харків’ян - виступ 9 грудня 2018 року в Adrenaline Stadium (Москва), а також концерт на фестивалі в Санкт-Петербурзі (25 серпня) і в Нижньому Новгороді (22 листопада).

Довідково: “Пошлая Молли” - український поп-панк гурт, заснований 2016 року музикантом із Харкова Кирилом Тимошенком (відомий як Кирил Блєдний). Образ гурту - зіпсована бліда школярка, яка не зважає на думку оточуючих. Серед аудиторії музикантів переважно підлітки, вони досить популярні на теренах СНД, зокрема, у Росії. Так, їхня спільнота у Вконтактє налічує більше 500 тисяч підписників.

“Пошлая Молли”: Львів планує прийняти чергових гастролерів по Росії, фото-20

Минулого року, коли гурт “Пошлая Молли” мав виступати в Єкатиренбурзі, розгорівся цілий скандал, музикантами зацікавились російські правоохоронці та спецслужби. За даними місцевих медіа, арт-директор «Дома печати», де був концерт “Пошлой Молли”, розповів, що з ним сконтактовувались працівники ФСБ та прокуратури, настійно просили відмінити виступ, наполягали, що музиканти є екстремістами. Врешті, концерт таки відбувся, але його відвідав працівник ФСБ. Після від’їзду українського гурту, проблема зникла.

Читайте також: Події у Львові на День Незалежності України 2018, які варто відвідати. ПРОГРАМА

Нагадаємо, це вже не перший випадок, коли у Львові має намір виступити музикант, що до цього мав гастролі в Росії. Так, масштабний скандал розгорівся у травні цього року, коли український співак Віталій Козловський виступив на День Перемоги у Москві. У зв'язку з цим, львівський клуб, де мав виступати Віталій, скасував його концерт; а депутати Львівської облради звернулися до Президента з вимогою позбавити його звання заслуженого артиста України. Сам Козловський заявив, що виступив у Росії на запрошення українців, а до цього чотири роки не гастролював по РФ "зі зрозумілих причин".

Після цього, обурена шанувальниця творчості Козловського звернула увагу громадськості на те, що в концертному залі “змінили шило на мило”, і поставили виступати замість Віталія - Рождена Анусі, який також неодноразово гастролював Росією. Врешті, концерт “головного холостяка” країни відмінили.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032 #події #культура #концерт #Пошлая_Молли #Харків #РФ #Росія #гастролі
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...