• Головна
  • ФК "Львів" зазнав другої поспіль мінімальної поразки в Прем'єр лізі
11:01, 5 серпня 2018 р.

ФК "Львів" зазнав другої поспіль мінімальної поразки в Прем'єр лізі

Цього разу кривдниками львів'ян стали футболісти полтавської "Ворскли".

Про це інформує сайт 032.ua.

Львів'яни з самого початку грали активніше за свої суперників і на 28 хвилині здобули право на пробиття пенальті. Однак свою "Ворсклу" врятував голкіпер Богдан Шуст, який відбив удар бразильця Бруно.

В другому таймі львівські футболісти мали як мінімум три моменти, аби забити у ворота полтавчан. Однак голкіпер "Ворскли" грав надійно, врятувавши свою команду після ударів Кадимяна та Приймака.

Наприкінці поєдинку наставник "Ворскли" виконав, як виявилося, ключову заміну в матчі: на полі з'явився бразильський новачок Гаделок. Саме він на 83 хвилині, обігравши Адамюка та Голікова, віддав пас на свого партнера-бразильця Кареку. Останній свій шанс використав сповна, забивши вирішальний гол у ворота львів'ян.

Таким чином ФК "Львів" після стартової перемоги над київським "Арсеналом" в 1-му турі, зазнає другої поспіль поразки з мінімальним рахунком. В попередньому турі клуб зі Львова на "Арені Львів" поступився київському "Динамо".

Зазначимо, що сьогодні, 5-го серпня, свій матч проведуть львівські "Карпати". Суперником "левів" буде донецький "Олімпік". Поєдинок відбудеться на стадіоні "Україна", початок зустрічі о 17:00.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...