• Головна
  • Дружина екс-директора КП Львівської міськради планує розбудувати свій готель на вул Сахарова
18:11, 26 липня 2018 р.

Дружина екс-директора КП Львівської міськради планує розбудувати свій готель на вул Сахарова

У Львові планують провести реконструкцію готелю “Екотель”, що на вулиці Сахарова, 42, з добудовою нового корпусу.

Про це йдеться у пояснювальній записці детального плану території обмеженої вул. І. Горбачевського та вул. Ак. А. Сахарова, яка опублікована на офіційному сайті Львівської міськради, повідомляє 032.ua. 

Згідно з документом, новий корпус “Екотелю” матиме шість поверхів і 100-120 готельних номерів. При цьому він буде поєднаний із існуючим корпусом переходом на рівні 3-4-5-х поверхів. Також для розбудованого готелю збудують підземний паркінг, місткістю 50-60 автомобілів.  

Дружина екс-директора КП Львівської міськради планує розбудувати свій готель на вул Сахарова, фото-1

Згідно з ЄДР, “Екотель” належить Камінській Ірині Степанівній. Також вона володіє ТОВ "Ренесанс центр", основним напрямком якої є виробництво побутових та косметичних миючих засобів під торговою маркою "Olio". 

Як з'ясував 032 Ірина Камінська є дружиною Тараса Вітика, який ще нещодавно працював на посаді директора комунального підприємства "Адміністративно-технічне управління". 

Дружина екс-директора КП Львівської міськради планує розбудувати свій готель на вул Сахарова, фото-2

Згідно із офіційним сайтом міськради розташоване це комунальне підприємство за тією ж адресою, що і "Екотель" - Сахарова 42. 

У 2015 році Тарас Вітик балотувався до Львівської міськради від фракції “Самопоміч”, але так і не став депутатом. Його дружина, Ірина Камінська теж має стосунок до партії “Самопоміч” Андрія Івановича.

Дружина екс-директора КП Львівської міськради планує розбудувати свій готель на вул Сахарова, фото-3

Так, згідно з декларацією  Вітика, яку він подав у квітні цього року після звільнення, його дружина отримала зарплату, працюючи за сумісництвом, у політичній партії "Об'єднання "Самопоміч", яка належить міському голові Львова Андрію Садовому. 

Дружина екс-директора КП Львівської міськради планує розбудувати свій готель на вул Сахарова, фото-4

***

Згідно із пояснювальною запискою до проекту ДПТ, основною метою розроблення ДПТ була  не лише реконстуркція існуючого готелю з прибудовою на шість поверхів, а й розташування багатоквартирної житлової забудови змінної поверховості (5-6 поверхів) із вбудованими закладами обслуговування населення, дошкільного навчального закладу та музичної школи. 

На території ДПТ окрім реконструкції готелю мають ліквідувати автостоянку, автомийку, шиномонтаж і ліквідувати або перенести гаражі. Натомість тут збудують садок на 50 місць, музичну школу і житловий квартал із будинків 5-6 поверхів із вбудованими закладами обслуговування. 

Дружина екс-директора КП Львівської міськради планує розбудувати свій готель на вул Сахарова, фото-5

Також у проекті ДПТ заплановане прокладання велодоріжок, облаштування велопаркінгів та проведення комплексного благоустрою території.

Громадські слухання щодо проекту ДПТ триватимуть, за інформацією мерії, до 6 серпня.

Читайте також на нашому сайті: Компанії помічника нардепа Дубневича продовжили термін оренди земельної ділянки для будівництва житлового комплексу.

ДОПОВНЕНО:

У понеділок, 30 липня, редакцію 032 повідомили, що 27 липня (після публікації цього матеріалу) директор “Екотелю” скерував до Львівської міськради лист, де заявив, що вони не мають наміру здійснювати реконструкцію готелю і ніколи не зверталися до Львівської міськради, як замовника даної містобудівної документації , з метою передбачення у детальному плані території, обмеженої вул. І. Горбачевського та вул. Ак. А. Сахарова, можливості здійснити реконструкцію готелю “Екотель” з добудовою нового конкурсу та підземного паркінгу.

У листі також наголошується, що “Екотель” жодного стосунку до такої ініціативи немає та участі у громадських слуханнях брати не буде.

Дружина екс-директора КП Львівської міськради планує розбудувати свій готель на вул Сахарова, фото-6

Автор: М.К.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новиниЛьвова #ТарасВітик #Самопоміч
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,42
41,45
EUR
45,48
45,53
PLN
10,55
10,60
Оголошення
live comments feed...