• Головна
  • Куди піти у липні: 8 ідей, як зробити другий місяць літа у Львові незабутнім
23:15, 3 липня 2018 р.

Куди піти у липні: 8 ідей, як зробити другий місяць літа у Львові незабутнім

Другий місяць літа обіцяє бути по-справжньому цікавим та багатим на події. Щоб ви знали, куди можна піти у липні у Львові 032 на початку місяця традиційно створив добірку найцікавіших подій. 

Отже, ось 8 ідей, як зробити липень у Львові незабутнім:

Завітайте на "Місяць авторських читань 2018" 

Куди піти у липні: 8 ідей, як зробити другий місяць літа у Львові незабутнім, фото-1

Впродовж місяця у Львові проходитиме проект “Місяць авторських читань 2018”. В рамках проекту львів'яни можуть прийти у культурно-мистецький центр “Дзига” і послухати письменників та письменниць із Туреччини, України, Польщі,Чехії і Словаччини. 

Подивіться на нові автівки 

Куди піти у липні: 8 ідей, як зробити другий місяць літа у Львові незабутнім, фото-2

7-8 липня на !FESTrepublic проходитиме фестиваль, де буде представлено новинки провідних світових автомобільних брендів. Вхід для усіх безкоштовний. 

Відвідайте нічну екскурсію "Обрядові забави на Петра"

13 липня у Шевченківському гаю проходитиме нічна феєрична театралізована екскурсія «Обрядові забави на Петра, яка триватиме вона півтори години. Придбати квиток можна лише на сайті : https://ticketclub.com.ua/event/4275/ . Коштує вхідний квиток - 100 гривень. 

Подивіться три фільми за одну ніч в кінотеатрі. 

В ніч з 7 на 8 липня у львівському “Кінопалаці”, що  на вул. Театральній, 22 відбудеться "Кіноніч". Зокрема, о 23:55 у кінотеатрі покажуть фільм “Людина-мураха та Оса 3D”, о 02:20 розпочнеться комедія “Ти квач!”, а о 04.20 – бойовик Сікаріо 2. Купити квиток на "Кіноніч" можна за 150 грн. 

Завітайте на жіночий велопарад 

7 липня у Львові відбудеться жіночий велопарад. Метою цього параду є показати, що велосипед зручний вид транспорту для пересування у місті. 

Збір учасників параду відбудеться біля пам'ятника І.Франка на вулиці Університецькій о 12:00, а виїзд о 13:00.  Дрес-код: стиль 90-их.

Відвідайте  Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt.

У липні у Львові відбудеться Міжнародний фестиваль класичної музики LvivMozArt. Проходитиме фестиваль з 13 по 22 липня у 12 локаціях на музичній карті міста. Ознайомитися із програмою , а також купити квитки можна можна на сайті фестивалю http://mozart.lviv.ua. 

Подивіться американський футбол

8 липня у Львові можна буде подивитися на американський футбол.  "Леви" проведуть першу домашню гру цього сезону проти "Жеребців" з Києва.  Матч відбудеться на нещодавно відреставрованому стадіоні "Юність", що у парку ім. Богдана Хмельницького. Початок о 16:00, а вартість квитків – 20 грн. 

Потанцюйте на даху будинку під зорями і подивіться серіал "Друзі".

5 липня у Львівському кіноцентрі, що на вул. В. Великого, 14а, відбудеться вечірка та показ популярного серіалу “Друзі”. Відбуватиметься вечірка на даху будинку і триватиме з 18:00 до 01:30. Коштує вхідний квиток 120 гривень. Кількість місць обмежена. 

Автор: ІРИНА ТРУШ

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#липеньуЛьвові #афіша #кудипітиулипні
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,45
41,50
EUR
45,75
45,80
PLN
10,61
10,64
Оголошення
live comments feed...