• Головна
  • У Львові пройшов Марш Величі Духу: ФОТО
22:35, 28 квітня 2018 р.

У Львові пройшов Марш Величі Духу: ФОТО

28 квітня Львовом пройшов Марш Величі Духу на честь 75-ї річниці 1-ї Дивізії УНА «Галичина».

Подію організували учасники націоналістичних організацій та добровольчих батальйонів, -інформує кореспондент сайту 032.ua.

Марш завершився біля пам'ятника Степану Бандері покладанням квітів монументу Провідника ОУН та концертомлегендарного гурту "Кому Вниз".

Читайте також: Куди піти у Львові на вихідних

"В боях проти переважаючих сил радянської армії вояки української дивізії героїв відзначились особливою мужністю. Тисячі з них загинули в нерівному протистоянні, але не здались на милість ворога. Сьогодні, здавалося б, вже у незалежній Україні героїчний подвиг бійців «Галичини» не просто належним чином не оцінений: офіційно дивізійники дотепер «прєдатєлі родіни» й «колаборанти».Саме такими вони надалі залишаються в очах широкого загалу, який продовжує мислити за совковими стереотипами. Зате ті, хто відновлював владу сталінського режиму, на руках якого сотні злочинів людяності і мільйони вбитих українців дотепер на державному рівні "герої". Але для нас, українських націоналістів, герої дивізії «Галичина» назавжди залишаться символом величі та нескореності українського духу, взірцями національного лицарства та самопосвяти в ім’я Батьківщини", - зазначили у "Національному корпусі Львівщини".

Нагадаємо, раніше Львівські військові обурились діями активістів, які пікетували магазин "Рошен".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #марш #націоналісти #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Останні новини
Оголошення
live comments feed...