• Головна
  • У Львові шукають "мецената" який прислав російські часописи у львівські школи
14:24, 29 березня 2018 р.

У Львові шукають "мецената" який прислав російські часописи у львівські школи

Директор львівської школи "Будокан" Олександр Козловський напише заяву в СБУ на "дарувальника" часопису "Русская школа" та російсько-українських словників, - інформує кореспондент сайту 032.ua.

Нагадаємо, нещодавно у школу "Будокан" раптово прислали часопис, який висвітлює українсько-російську "співпрацю" на форумі в Білорусі, та десяток російсько-українських словників, яких ніхто не замовляв.

Як розповів у коментарі для 032.ua сам Олександр Козловський, він дізнавався у головному відділенні "Укрпошти", хто зробив річну передплату на часопис. "Мецената" знайти не вдалося, відомо лише те, що направлені вони були з Києва у "Будокан" та ще 5 львівських шкіл.

Читайте також: У Львові хочуть створити комісію, яка займатиметься перевіркою пожежної безпеки

"За ці словники, яких ми не замовляли, ми сьогодні теж додзвонилися до Централізованої бібліотечної системи міста Львова, яка нам їх надала, і вони нам сказали, що це прийшло з Києва. Теж із Києва хтось нам щось присилає! Користуючись нагодою, скажу: нехай вони нам підручники з фізики, математики, хімії, взагалі усі підручники для 6 - 8 класу надішлють! Ми будемо дуже вдячні", - наголосив Олександр Козловський.

Додамо, що з приводу цієї ситуації, сьогодні директор львівської школи "Будокан" також має зустрітися з представниками Служби безпеки України.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #Будокан #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...