• Головна
  • Для львівських школярів передплатили часопис "Русская школа"
11:03, 29 березня 2018 р.

Для львівських школярів передплатили часопис "Русская школа"

Такий "подарунок" Львівська середня загальноосвітня школа східних мов та бойових мистецтв "Будокан" отримуватиме 4 рази на рік.

Про це інформує кореспондент сайту 032.ua із посиланням на Фейсбук-сторінку директора школи Олександра Козловського.

"Це прийшло щойно на пошту в нашу Школу...Хтось на четвертому році війни оплатив нам цей цікавий часопис...Розгортаємо,читаємо, взнаємо...і офігіваємо! Спільні молодіжні форуми України з Росією в Білорусі у листопаді 2017-го та спільний освітянський форум у тому самому Мінську, з тими самими учасниками, приблизно в один і той самий час. Це називалось "Международное сотрудничество в образовании". Там є опис, чим займались представники України на цьому "Форумі", - обурився Олександр Козловський.

Для львівських школярів передплатили часопис "Русская школа", фото-1, скріншот

скріншот

Зі слів директора "Будокану", окрім підписки на часопис "Русская школа", їхня установа отримала на початку тижня від бібліотечної системи Львова 10 екземплярів російсько-українських словників, які коштували бюджету 519 гривень та які, відповідно, ніхто не замовляв.

"Ми два роки (!!!) просимо надати нашим дітям в школі українські підручники для 6- 8 класів, а замість них отримуємо російсько-українські словники і пораду "здати в макулатуру непотрібні книжки та купити підручники" та підписку на часопис "Русская школа". Розкажіть мені про "реформу освіти в Україні" та перемогу Майдану... Слів немає...емоцій вже теж..", - наголосив Олександр Козловський.

Читайте також:У Львові хочуть створити комісію, яка займатиметься перевіркою пожежної безпеки

Додамо, що часопис "Русская школа", як можна судити з вихідних даних, видається у Києві на вул. Грушевського, тиражем понад 2000 примірників. Видавець -Всеукраїнська громадська організація " Русская школа".

Як згодом розповів у коментарі для 032.ua директор школи "Будокан" Олександр Козловський, йому вдалося дізнатися, що невідомі особи передплатили часопис для шести львівських шкіл, включно з "Будоканом". Надійшли журнали разом зі словниками із Києва від анонімних "меценатів": у школі не замовляли ні того, ні іншого. З приводу цієї ситуації Олександр Козловський вирішив звернутися до СБУ.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #освіта #суспільство #Будокан #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...