• Головна
  • Для Личаківського району облаштують резервну гілку водопостачання
09:02, 13 грудня 2017 р.

Для Личаківського району облаштують резервну гілку водопостачання

Після масштабної аварії на водогоні "Плугів - Винники", внаслідок якої більше 20 000 мешканців Личаківського району на два дні лишилися водопостачання, у Львові вирішили облаштувати резервну гілку водогону для мешканців цього району.

Про це йдеться в дописі депутата міськради Львова Віталія Свінціцького на його сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляє 032.ua.

За його словами, у вівторок, 12-го грудня, інженерна комісія ЛМР погодила виділити 1 мільйон гривень з міського бюджету, аби закільцювати Магерицький  і Золочівський водогони.

"Завдяки цьому утвориться така собі резервна гілка водопостачання для Личаківського району. Для прикладу, якщо станеться аварія на Золочівському водогоні, мешканці Личаківського району зможуть отримувати воду з Магерова", - зазначив Свінціцький у своєму дописі.

За інформацією депутата, для закільцювання водогонів потрібно прокласти 400 метрів мережі в  районі вулиці Старознесенської. Ці роботи мають завершитися ще до кінця 2017 року. 

Нагадаємо, що в ніч на 9 грудня між населеними пунктами Чижиків та Печенія сталася масштабна аварія на магістральному водогоні "Плугів - Винники". Ліквідувати витік води аварійним бригадам вдалося надвечір неділі, 10-го грудня, однак воду до Личаківського району почали подавати лише в понеділок, 11-го грудня. 

Читайте також на нашому сайті: 

Офіційно: в поліції висунули підозру виноватцю смертельної ДТП на Львівщині за участі кортежа Петра Димінського.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...