• Головна
  • Смертельна ДТП з кортежем Димінського: матір загиблої Наталі Тріли відмовилась від претензій
13:01, 9 грудня 2017 р.

Смертельна ДТП з кортежем Димінського: матір загиблої Наталі Тріли відмовилась від претензій

Матір загиблої у ДТП Наталії Тріли Марія Тріла отримала компенсацію та відкликала довіреності на представництво її інтересів у судах у цій справі.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав адвокат охоронця Петра Димінського Віктор Василюк, інформує сайт 032.ua.

Адвокат опублікував копію заяви Марії Тріли на ім'я слідчого та прокурора, які займалися справою смертельної ДТП в рамках відкритого кримінального провадження.

"Збитки, спричинені дорожньо-транспортною подією, що мала місце 18 серпня 2017 року за участі Тріли Н. Є., відшкодовані повністю". Матеріальних претензій у зв’язку з вказаною дорожньо-транспортною подією не маю, що засвідчую своїм підписом", - йдеться в заяві пані Марії Тріли.

Смертельна ДТП з кортежем Димінського: матір загиблої Наталі Тріли відмовилась від претензій, фото-1, Фото:Viktor Vasilyuk/facebook

Фото:Viktor Vasilyuk/facebook

До того ж, жінка вирішила відкликати довіреності, які вона видала  третім особам на представництво її інтересів в судах та інших органах стосовно ДТП, внаслідок якої загинула її донька.

Нагадаємо, що 18-го серпня цього року поблизу села Ямельня кортеж львівського олігарха Петра Димінського став учасником смертельної ДТП, внаслідок якої загинула 31-річна Наталія Тріла.

За попередніми висновками, автомобіль "Opel Astra", за кермом якого була жінка, повертав з траси у село, коли її протаранило авто "Mercedes S 65 AMG". Наталя Тріла загинула на місці аварії, а за кермом іномарки, за свідченнями очевидців, перебував сам Димінський. 

За кілька днів після цього стало відомо, що Димінський вилетів у Женеву, звідки наразі не повернувся.

Читайте також: Дружина водія Димінського зустрілася із рідними Наталії Тріли, яка загинула у резонансній ДТП.

20-го серпня Галицький районний суд Львова заарештував охоронця бізнесмена Андрія Борща, який взяв на себе вину за смертельне ДТП. Втім,  5-го вересня суд змінив затриманому міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт.

Читайте також на нашому сайті:

Олігарх Петро Димінський, якого підозрюють в причетності до смертельної ДТП, вилетів у Швейцарію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #Димінський #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Останні новини
Оголошення
live comments feed...