• Головна
  • Смертельна ДТП з кортежем Димінського: матір загиблої Наталі Тріли відмовилась від претензій
13:01, 9 грудня 2017 р.

Смертельна ДТП з кортежем Димінського: матір загиблої Наталі Тріли відмовилась від претензій

Матір загиблої у ДТП Наталії Тріли Марія Тріла отримала компенсацію та відкликала довіреності на представництво її інтересів у судах у цій справі.

Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав адвокат охоронця Петра Димінського Віктор Василюк, інформує сайт 032.ua.

Адвокат опублікував копію заяви Марії Тріли на ім'я слідчого та прокурора, які займалися справою смертельної ДТП в рамках відкритого кримінального провадження.

"Збитки, спричинені дорожньо-транспортною подією, що мала місце 18 серпня 2017 року за участі Тріли Н. Є., відшкодовані повністю". Матеріальних претензій у зв’язку з вказаною дорожньо-транспортною подією не маю, що засвідчую своїм підписом", - йдеться в заяві пані Марії Тріли.

Смертельна ДТП з кортежем Димінського: матір загиблої Наталі Тріли відмовилась від претензій, фото-1, Фото:Viktor Vasilyuk/facebook

Фото:Viktor Vasilyuk/facebook

До того ж, жінка вирішила відкликати довіреності, які вона видала  третім особам на представництво її інтересів в судах та інших органах стосовно ДТП, внаслідок якої загинула її донька.

Нагадаємо, що 18-го серпня цього року поблизу села Ямельня кортеж львівського олігарха Петра Димінського став учасником смертельної ДТП, внаслідок якої загинула 31-річна Наталія Тріла.

За попередніми висновками, автомобіль "Opel Astra", за кермом якого була жінка, повертав з траси у село, коли її протаранило авто "Mercedes S 65 AMG". Наталя Тріла загинула на місці аварії, а за кермом іномарки, за свідченнями очевидців, перебував сам Димінський. 

За кілька днів після цього стало відомо, що Димінський вилетів у Женеву, звідки наразі не повернувся.

Читайте також: Дружина водія Димінського зустрілася із рідними Наталії Тріли, яка загинула у резонансній ДТП.

20-го серпня Галицький районний суд Львова заарештував охоронця бізнесмена Андрія Борща, який взяв на себе вину за смертельне ДТП. Втім,  5-го вересня суд змінив затриманому міру запобіжного заходу на цілодобовий домашній арешт.

Читайте також на нашому сайті:

Олігарх Петро Димінський, якого підозрюють в причетності до смертельної ДТП, вилетів у Швейцарію.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#ДТП #Димінський #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...