• Головна
  • Стало відомо, скільки коштів тратить Львів на вивезення сміття
12:49, 17 листопада 2017 р.

Стало відомо, скільки коштів тратить Львів на вивезення сміття

16 листопада, у рамках чергової сесії ЛМР, заступник міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Сергій Бабак озвучив статистичні дані щодо вивезення твердих побутових відходів міста.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua із посиланням на прес-службу Львівської міськради.

За словами Сергія Бабака, було отримано статистичну інформацію напряму від перевізників, а також дані від постійної комісії з питань будівництва, житлово-комунального господарства, енергоефективності, альтернативної енергетики, промисловості та інвестицій ЛОР, згідно з якою, щомісяця зі Львова вивозять близько 630 тонн відходів.

“Статистика показує, що середньодобова кількість вивезених відходів за липень становить 632 тонни; за серпень – 602 тонни; за вересень – 638 тонн ; за жовтень – 630 тонн”, - пояснив Сергій Бабак.

Заступник міського голови Львова також озвучив суми відшкодувань перевізникам по місяцях. Так, у липні ця цифра становила 14,5 мільйонів, у серпні — 20,5 мільйонів, у вересні — понад 20 мільйонів, у жовтні — 18 мільйонів гривень.

Як зауважив Сергій Бабак, загалом упродовж чотирьох місяців, ЛМР сплатила 100 мільйонів гривень, з яких 73 мільйони — на відшкодування перевізникам. Решту використають, згідно з проектом, на покращення благоустрою міст, які приймають львівські ТПВ, закупівлю спецтехніки тощо.

Нагадаємо, 27 квітня депутати ЛМР затвердили Меморандум про співпрацю між Львівською ОДА, Львівською обласною радою, Львівською міськрадою та органами місцевого самоврядування, на території яких розташовані полігони/звалища захоронення твердих побутових відходів, щодо поводження з ТПВ, які утворюються у Львові.

Читайте також:

Казкова архітектура та «шоколадні» магазини: Львів назвали містом, куди варто приїхати на вихідні.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #Львівщина #сміття #ТПВ #ЛМР #Бабак #відходи #032
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,47
41,52
EUR
46,32
46,38
PLN
10,85
10,88
Оголошення
live comments feed...