• Головна
  • ТОП-5 архітектурних проектів, які реалізують у Львові. Візуалізація
16:26, 6 листопада 2017 р.

ТОП-5 архітектурних проектів, які реалізують у Львові. Візуалізація

032.ua зібрав проекти, що стали переможцями різних архітектурних конкурсів упродовж двох років та які невдовзі мають втілити у життя.

Міський архів

У конкурсі на міський архів взяли участь 18 конкурсантів з усієї країни. Перше місце отримала творча майстерня Віктора Кудіна. Споруду запропонували виконати як об’єкт громадського центру. Тут передбачать місця для роботи з даними, а також коворкінг для місцевих мешканців. Будівлю мають завершити до кінця 2020 року.

Де: вул. Трускавецька-вул. Пулюя;

Більше про проект — ТУТ.

Громадський простір пам’яті Небесної Сотні

Проект з облаштування громадського простору пам’яті Небесної Сотні у Львові обрали наприкінці лютого цього року за результатами повторного архітектурного конкурсу серед 25-ти інших. Перше місце отримав авторський колектив у складі Андрія Лесюка, Марії Яструбчак та Христини Пундак. Особливістю проекту стане міст, на якому будуть вирізьблені імена героїв Небесної Сотні.

Зараз проект перебуває на етапі розробки детального плану території.

Де: вулиця Кривоноса;

Більше про проект — ТУТ.

Дитячий майданчик на площі Святого Юра

У конкурсі взяло участь 6 авторських колективів. Переможцем, якого визначили у липні цього року, стало архітектурне бюро «А44» і зараз активно ведеться робота з Галицькою райадміністрацією. Проект передбачає максимальне збереження зелених насаджень на площі та появу нових.

Де: площа Святого Юра;

Більше про проект — ТУТ.

Спорткомплекс на Сихові

У конкурсі, де розглянули роботи 27 учасників, вдруге у цьому році переможцем став проект, розроблений ТАМ «Кудін». Орієнтовна вартість реалізації складе 200 млн гривень. У проекті передбачено використати дах споруди як гірку, де можна кататися на санках і лижах. Закінчити процес проектування та розпочати будівництво мають намір уже наступного року.

Де: мікрорайон Сихів, на території між ТЦ "Інтерсіті" та сквером Івана Павла ІІ;

Більше про проект — ТУТ.

«Місця щасливих людей»

Восени 2015-го року місто провело всеукраїнський конкурс на найкращий проект облаштування скверу пам’яті Андрія Кузьменка. Переможцем став дніпровський дизайнер, лауреат всесвітньовідомої дизайн-премії Red Dot Design Singapore Валерій Кузнєцов. Сквер розпочнуть реалізовувати наступного року, зараз ведеться проектна робота.

Де: площа Гасина (на розі вулиць Коперника та Стефаника);

Більше про проект — ТУТ.

Нагадаємо, за останні два роки у Львові було проведено 8 архітектурних конкурсів, проекти-переможці яких перебувають у стані доопрацювання, погодження або реалізації.

Читайте також на нашому сайті:

Буде гаряче: ТОП-5 концертів листопада у Львові, які варто відвідати

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#громадські_простори #архітектурні_проекти #Львів #візуалізація
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Останні новини
Оголошення
live comments feed...