16:07, 28 вересня 2017 р.
Як продають рибу і м'ясо на Привокзальному ринку після масового отруєння, - Фоторепортаж
Через те, що у Львові сталося масове отруєння людей рибою, у Львівській міськраді вирішили перевірити усі львівські ринки на дотримання умов реалізації харчових продуктів.
Як повідомляє 032.ua рішення про те, що слід провести рейдові перевірки на ринках прийняли вчора на позачерговому засіданні міської комісії ТЕБ і НС.
На цій ж комісії також було вирішено посилити контроль за дотриманням вимог стосовно продажу продуктів харчування на львівських ринках.
Кореспондент 032 вирішив не чекати, коли відбудуться рейдові перевірки міськради і сьогодні вранці поїхав на Привокзальний ринок, щоб подивитись, як там продають м'ясну та рибну продукцію, після масового отруєння.
Побачене шокує. М’ясні продукти лежать просто на прилавку, а не у холодильниках, а продавці руками, без рукавичок, беруть і розрізають їх.
Окрім цього біля самого ринку діє стихійна торгівля, де продають м'ясні продукти просто з підлоги.
Як раніше писав 032.ua, у Львові через споживання риби гарячого копчення, яку продавали на території Привокзального ринку, постраждало 63 людей. Серед них - 7 дітей. У всіх постраждалих медики діагностували сальмонельоз.
Виявилося, що жінка продавала рибу у прилавку із спеціями, а напередодні коптила її у гаражі і без належних санітарних норм. Згодом без належних документів про якість вона продавала цю рибу на Привокзальному ринку.
Станом на сьогодні стан усіх постраждалих, які перебувають на стаціонарному лікуванні - середньої важкості із покращенням.
Читайте також на сайті "032.ua" :Як курсують нічні автобуси у Львові: графік руху, маршрути і вартість.
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Останні новини
ТОП новини
Оголошення
17:13, 21 листопада
live comments feed...
Коментарі