• Головна
  • Гаряче копчення риби, внаслідок споживання якої у Львові отруїлося 63 людей, здійснювали у гаражі
12:58, 26 вересня 2017 р.

Гаряче копчення риби, внаслідок споживання якої у Львові отруїлося 63 людей, здійснювали у гаражі

Львів'янці, яка приготувала рибу гарячого копчення і згодом продала на Привокзальному ринку повідомили про підозру у збуті недоброякісної риби.

За інформацією прес-служби прокуратури Львівської області, жінці загрожує до 8 років позбавлення волі.

За даними правоохоронців, львів'янка розморожувала скумбрію та за допомогою спеціального обладнання, яке було у її гаражі, здійснювала гаряче копчення риби.

Згодом, цю рибу без документів про якість вона збувала на Привокзальному ринку.

Нагадаємо , що у Львові внаслідок споживання риби гарячого копчення, яку продавали на Привокзальному ринку, постраждало 63 людини, серед них – 7 дітей.

Читайте також на сайті "032.ua":

На Львівщині зросте вартість проїзду міжміських та приміських маршрутах.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#копчена_риба #масове_отруєння #новиниЛьвова #пригоди #Привокзальний
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Оголошення
live comments feed...