• Головна
  • Вакарчук здивував студентів своїм несподіваним вчинком
10:02, 19 вересня 2017 р.

Вакарчук здивував студентів своїм несподіваним вчинком

Фото : styler.rbc.ua

Фото : styler.rbc.ua

Лідер гурту "Океан Ельзи" , львів'янин Святослав Вакарчук зірвав бурхливі овації під час виступу в Українській Академії Лідерства.

Про це пише styler.rbc.ua.

За інформацією видання, під час виступу перед студентами Української Академії Лідерства Вакарчук запитав, хто з студентів має найвищі бали по ЗНО з англійської та української мови.

Коли руки підняло багато студентів, лідер гурту "Океан Ельзи" запитав, хто із них просто зараз готовий вийти на сцену і синхронно перекладати його промову на англійську мову.

Цього разу руки підняли далеко не всі: готовими зважитись на такий крок виявилися лише декілька хлопців і дівчат. Найпершою руку підняла киянка Христина. Вона вступила до Академії цього року.

"Ось ця дівчина – справжній лідер! Бо вона не побоялася підняти руку і зважитись на щось складне, нове і невідоме. Якщо ви хочете бути лідерами, мусите пам’ятати: ваша перша і найголовніша чеснота – це вміти брати на себе відповідальність", - сказав Вакарчук.

Після цього він сказав, що пожертвує кошти на соціальну ініціативу, навчання чи стажування Христини.

Такий вчинок Вакарчука викликав захват у аудиторії і зірвав бурхливі овації залу.

"Коли ви чогось хочете, коли ви впевнені у своїх силах і йдете вперед, вас обов’язково так чи інакше чекає нагорода. Навіть коли ви про неї не думаєте. Я прочитав в буклеті Академії, що можна пожертвувати гроші на різні корисні речі. Наприклад, зробити внесок у реалізацію студентського соціального проекту. Я бажаю пожертвувати на студентський соціальний проект або на стипендію на участь у експедиції тисячу доларів для Христини. Конкретні приклади вчать краще, ніж слова", - сказав Вакарчук.

Нагадаємо, що 17 червня "Океан Ельзи" завершив свій світовий тур концертом у Львові на стадіоні “Арена Львів”

Незважаючи на те, що квитки на концерт коштували від 350 до 2 тис. гривень, увесь стадіон був заповнений. Тисячі львів'ян прийшли почути останні пісні "Океанів", а також насолодитися старими хітами Святослава Вакарчука. Наш фоторепортаж із концерту, ви можете побачити  ТУТ .

Дивіться також на нашому сайті:

Компанія депутата з Пустомитівщини виграла тендер на мільйон.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Вакарчук #історії #новиниЛьвова #032ua
Високі оцінки користувачів за Стиль викладу
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...