• Головна
  • Антон Геращенко розповів, навіщо правоохоронці обшукували офіс олігарха Петра Димінського
12:04, 7 вересня 2017 р.

Антон Геращенко розповів, навіщо правоохоронці обшукували офіс олігарха Петра Димінського

Антон Геращенко розповів, навіщо правоохоронці обшукували офіс олігарха Петра Димінського

Радник МВС України Антон Геращенко на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook розкрив подробиці щодо вчорашніх обшуків  в офісі олігарха Петра Димінського.

Так, за словами Геращенка, правоохоронці шукали зразки ДНК, які можуть належати львівському бізнесменові, інформує сайт 032.ua.

Якщо пошуки зразків завершаться результативно, експерти зможуть порівняти ДНК Димінського з тими зразками, які були знайдені в автомобілі "Мерседес" після смертельної аварії. 

Геращенко також нагадав, що Петро Димінський покинув територію України ще два тижні тому, вилетівши до Швейцарії. На даний час, олігарх досі не повернувся назад.

"Чому він так зробив? Кожен має свою версію, і я в тому числі. Наразі Димінський має статус свідка. Але кожного дня слідчі Нацполіції України отримують все більше фактів та доказів, які можуть змінити статус бізнесмена щодо ДТП", - написа Геращенко. 

Нагадаємо, що напередодні стало відомо, що слідчі ГУ Нацполіції України почали обшук в офісі олігарха та власника ФК "Карпати" Петра Петровича Димінського в рамках смертельної ДТП за участі автомобіля бізнесмена.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Геращенко #Димінський #обшуки #ДТП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...