• Головна
  • Головні новини серпня: огляд важливих новин, які ти міг пропустити (ФОТО)
Варто знати
18:10, 31 серпня 2017 р.

Головні новини серпня: огляд важливих новин, які ти міг пропустити (ФОТО)

Варто знати
Головні новини серпня: огляд важливих новин, які ти міг пропустити (ФОТО)

На календарі вже 31 серпня і сьогодні 032.ua пропонує вам згадати, що такого важливого сталося у Львові в останній місяць літа, аби ви не пропустили найважливішого і були в курсі усіх подій.

Моторошна смертельна ДТП за участі олігарха та власника ФК "Карпати" Петра Димінського.

18-го серпня на трасі "Львів - Краковець", поблизу села Ямельня, близько 15:00, автомобіль "Mercedes S 65 AMG", за кермом якого ніби-то був відомий львівський бізнесмен та власник ФК "Карпати" Петро Димінський, протаранив автомобіль "Opel Astra", в салоні якого перебувала 31-річна Наталя Тріла. Вона померла на місці події. За попередніми даними, автівка бізнесмена на шаленій швидкості протаранив авто жінки, коли остання намагалася звернути з траси в село.

Бунт у львівській психлікарні

Головні новини серпня: огляд важливих новин, які ти міг пропустити (ФОТО), фото-1

Справжня кривава драма сталася у приміщенні львівської психіатричної лікарні 4-го серпня. Один із пацієнтів закладу захопив заручників.

На місце події довелося викликати правоохоронців, які вирішили брати штурмом будівлі психлікарні, аби визволити з полону людей. В підсумку, поліцейським вдалося врятувати 76 полонених-пацієнтів лікарні, 10 із яких отримали тілесні поранення, 6 з них госпіталізували. Під час штурму постраждали 5 поліцейських.



На вулиці Франка у Львові реорганізувади дорожній рух

Головні новини серпня: огляд важливих новин, які ти міг пропустити (ФОТО), фото-2

Аби зменшити затори в центрі міста та забезпечити перевагу в русі громадському транспорту, 20-го серпня у Львові реорганізували дорожній рух по вул. Франка — Кн. Романа — Шухевича.


У Львові на концерті пам’яті згадували легендарного Андрія Кузьменка

Вже другий рік поспіль в місті Лева шанувальники творчості співака Андрія Кузьменка та групи “Скрябін”, збираються на концерт пам’яті, аби згадати про чудову людину, життя якої так несподівано та трагічно обірвалося в жахливій ДТП.


Сихів та вулицю Кн.Ольги хочуть з’єднати трамвайною колією.

У Львові планують з’єднати трамвайною колією найбільший район міста та вулицю Кн.Ольги. Цього року вже обрали замовника проекту, яким став “Львівавтодор”. Завершити проект обіцяють за 3-4 роки.

Винуватець смертельної ДТП, під час якої загинув співак Владислав Левицький, отримав шість з половиною років тюрми

28-го серпня суд визнав водія тягача МАН, мешканця Львівщини, винним у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинули троє людей – співак, його сестра та семирічна племінниця артиста.

У Львові вперше відбувся грандіозний фестиваль класичної музики LvivMozArt.

Дебютний міжнародний захід в нашому місті стартував 18-го серпня. Його присвятили постаті Франца Ксавера Моцарта, сина легендарного композитора Вольфганга Амадея Моцарта. Того ж дня в Палаці Потоцьких відкрилася виставка, на якій представили унікальну спадщину сина Моцарта.


На площі Ринок знімали фільм “Шляхетні волоцюги”.

16-го серпня центральна площа Львова перетворилася на справжній знімальний майданчик – вхід до Ратуші був обгороджений різноманітними декораціями.


Влада вирішила підняти тарифи на вивіз сміття.

Виконавчий комітет ЛМР 4-го серпня погодив рішення про підняття тарифів на вивіз з міста ТПВ. Ціни на транспортування зростуть у 2,2 рази, однак в мерії запевняють, що це не надто сильно вдарить по кишенях львів’ян.


У Львові відновили сортування пластику.

Після кількарічної перерви, Львівська ОДА, яка наразі контролює вивіз сміття зі Львова, 1-го серпня відновила сортування пластику в місті. Для цього на початку місяця перевізники встановили більше 1 000 нових контейнерів для роздільного збору сміття.

За проїзд в електротранспорті будемо платити більше.

30-го серпня в мерії вирішили, що настав час піднімати тарифи на проїзд в міському електротранспорті. Відтак, з 1-го вересня за проїзд в трамваях та тролейбусах за разовий квиток доведеться платити 3 гривні, а за пільговий – 1,5 грн. 

Читайте також на нашому сайті:

ТОП-8 світлин Львова у серпні. Фото місяця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Останні новини
Оголошення
live comments feed...