• Головна
  • Головні новини серпня: огляд важливих новин, які ти міг пропустити (ФОТО)
Варто знати
18:10, 31 серпня 2017 р.

Головні новини серпня: огляд важливих новин, які ти міг пропустити (ФОТО)

Варто знати
Головні новини серпня: огляд важливих новин, які ти міг пропустити (ФОТО)

На календарі вже 31 серпня і сьогодні 032.ua пропонує вам згадати, що такого важливого сталося у Львові в останній місяць літа, аби ви не пропустили найважливішого і були в курсі усіх подій.

Моторошна смертельна ДТП за участі олігарха та власника ФК "Карпати" Петра Димінського.

18-го серпня на трасі "Львів - Краковець", поблизу села Ямельня, близько 15:00, автомобіль "Mercedes S 65 AMG", за кермом якого ніби-то був відомий львівський бізнесмен та власник ФК "Карпати" Петро Димінський, протаранив автомобіль "Opel Astra", в салоні якого перебувала 31-річна Наталя Тріла. Вона померла на місці події. За попередніми даними, автівка бізнесмена на шаленій швидкості протаранив авто жінки, коли остання намагалася звернути з траси в село.

Бунт у львівській психлікарні

Головні новини серпня: огляд важливих новин, які ти міг пропустити (ФОТО), фото-1

Справжня кривава драма сталася у приміщенні львівської психіатричної лікарні 4-го серпня. Один із пацієнтів закладу захопив заручників.

На місце події довелося викликати правоохоронців, які вирішили брати штурмом будівлі психлікарні, аби визволити з полону людей. В підсумку, поліцейським вдалося врятувати 76 полонених-пацієнтів лікарні, 10 із яких отримали тілесні поранення, 6 з них госпіталізували. Під час штурму постраждали 5 поліцейських.



На вулиці Франка у Львові реорганізувади дорожній рух

Головні новини серпня: огляд важливих новин, які ти міг пропустити (ФОТО), фото-2

Аби зменшити затори в центрі міста та забезпечити перевагу в русі громадському транспорту, 20-го серпня у Львові реорганізували дорожній рух по вул. Франка — Кн. Романа — Шухевича.


У Львові на концерті пам’яті згадували легендарного Андрія Кузьменка

Вже другий рік поспіль в місті Лева шанувальники творчості співака Андрія Кузьменка та групи “Скрябін”, збираються на концерт пам’яті, аби згадати про чудову людину, життя якої так несподівано та трагічно обірвалося в жахливій ДТП.


Сихів та вулицю Кн.Ольги хочуть з’єднати трамвайною колією.

У Львові планують з’єднати трамвайною колією найбільший район міста та вулицю Кн.Ольги. Цього року вже обрали замовника проекту, яким став “Львівавтодор”. Завершити проект обіцяють за 3-4 роки.

Винуватець смертельної ДТП, під час якої загинув співак Владислав Левицький, отримав шість з половиною років тюрми

28-го серпня суд визнав водія тягача МАН, мешканця Львівщини, винним у скоєнні дорожньо-транспортної пригоди, у якій загинули троє людей – співак, його сестра та семирічна племінниця артиста.

У Львові вперше відбувся грандіозний фестиваль класичної музики LvivMozArt.

Дебютний міжнародний захід в нашому місті стартував 18-го серпня. Його присвятили постаті Франца Ксавера Моцарта, сина легендарного композитора Вольфганга Амадея Моцарта. Того ж дня в Палаці Потоцьких відкрилася виставка, на якій представили унікальну спадщину сина Моцарта.


На площі Ринок знімали фільм “Шляхетні волоцюги”.

16-го серпня центральна площа Львова перетворилася на справжній знімальний майданчик – вхід до Ратуші був обгороджений різноманітними декораціями.


Влада вирішила підняти тарифи на вивіз сміття.

Виконавчий комітет ЛМР 4-го серпня погодив рішення про підняття тарифів на вивіз з міста ТПВ. Ціни на транспортування зростуть у 2,2 рази, однак в мерії запевняють, що це не надто сильно вдарить по кишенях львів’ян.


У Львові відновили сортування пластику.

Після кількарічної перерви, Львівська ОДА, яка наразі контролює вивіз сміття зі Львова, 1-го серпня відновила сортування пластику в місті. Для цього на початку місяця перевізники встановили більше 1 000 нових контейнерів для роздільного збору сміття.

За проїзд в електротранспорті будемо платити більше.

30-го серпня в мерії вирішили, що настав час піднімати тарифи на проїзд в міському електротранспорті. Відтак, з 1-го вересня за проїзд в трамваях та тролейбусах за разовий квиток доведеться платити 3 гривні, а за пільговий – 1,5 грн. 

Читайте також на нашому сайті:

ТОП-8 світлин Львова у серпні. Фото місяця.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Львів
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...