• Головна
  • Дружина водія Димінського зустрілася із рідними Наталії Тріли, яка загинула у резонансній ДТП
15:18, 23 серпня 2017 р.

Дружина водія Димінського зустрілася із рідними Наталії Тріли, яка загинула у резонансній ДТП

Петро Димінський ФОТО - ZIK

Петро Димінський ФОТО - ZIK

До матері загиблої внаслідок ДТП за участю авто власника ФК "Карпати" Петра Димінського Наталії Тріли завітали рідні його охоронця Андрія Борща, який проходив у справі про смертельну аварію.

Про це повідомив двоюрідний брат загиблої Степан Мацевко, пише tsn.ua.

За словами чоловіка, 22 серпня до матері Наталії приходив представник охоронної фірми, а також дружина та матір Борща, аби вибачитися.

Брат загиблої розповідає, що охоронець, який прийшов до будинку загиблої, був обвішаний диктофонами.

Коли ж Марія Тріла попросила жінок присягтись на Біблії, що за кермом Mercedes був Андрій Борщ, ті відмовились.

Нагадаємо , що учора радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко повідомив, що  22-го серпня, слідство отримало незаперечні докази того, що за кермом іномарки "Мерседес", яка протаранила "Опель" Наталі Тріли, був зовсім не 43-річний охоронець Димінського.

Того ж дня Петро Димінський на приватному літаку вилетів зі Львова у Женеву.

Як відомо, правоохоронні органи вирішили провести експертизу слідів біологічних матеріалів, які лишилися на подушці безпеки в автомобілі "Мерседес". За інформацією Геращенка, Димінський мав прийти в прокуратуру сьогодні, 23-го серпня, аби здати пробу ДНК. 

Нагадаємо, як повідомляв раніше сайт 032.ua, 18-го серпня на трасі "Київ - Чоп" поблизу села Ямельня, сталася смертельна ДТП внаслідок якої загинула місцева мешканка, 31-річна Наталія Тріла. За попередньою інформацією, близько 15:00 вона на своєму автомобілі "Опель" повертала з траси в напрямку села, коли в неї врізалося авто "Мерседес".  Внаслідок отриманих травм померла на місці події.

Родичі загиблої переконані, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський, який потім потім пересів у позашляховик своєї охорони, який супроводжував олігарха. Вину за смертельну ДТП взяв на себе 43-річний Андрій Борщ - охоронець Петра Петровича. Незабаром суд заарештував підозрюваного на 2 місяці без права внесення застави.

Та вже 21-го серпня в соціальній мережі Facebook опублікували відео перших хвилин аварії поблизу села Ямельня. На відео видно сивого чоловіка у білій сорочці, який дуже схожий на Петра Димінського.

Додамо, що сьогодні, 23 серпня на 10:00, Димінського П.П. було викликано повісткою для проведення слідчих дій у приміщення службового кабінету слідчого відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Бандери, 1.

Втім, він не з’явився. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Димінський #смертельна_ДТП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Останні новини
Оголошення
live comments feed...