• Головна
  • Димінський не з'явився на допит у справі про смертельну ДТП
14:16, 23 серпня 2017 р.

Димінський не з'явився на допит у справі про смертельну ДТП

Димінський не з'явився на допит у справі про смертельну ДТП

Власник футбольного клубу "Карпати" Петро Димінський не прибув на допит у поліцію сьогодні вранці у справі смертельної ДТП, яка сталася у п'ятницю поблизу села Ямельня.

Про це повідомив член колегії МВС Антон Геращенко, - пише Українська правда.

За словами Антона Геращенка, Димінському вручили дві повістки на допит, друга - на п’ятницю.

Нагадаємо, що сьогодні, 23 серпня на 10:00, Димінського П.П. було викликано повісткою для проведення слідчих дій у приміщення службового кабінету слідчого відділу розслідування ДТП слідчого управління ГУНП у Львівській області за адресою: м. Львів, вул. Бандери, 1.

Як раніше писав 032.ua, 18 серпня поблизу села Ямельня автомобіль "Mercedes S 65 AMG", який належить Петру Димінському, протаранив автомобіль "Opel Astra", в салоні якого перебувала 31-річна Наталя Тріла. Внаслідок аварії жінка померла на місці ДТП.

Родичі загиблої переконують, що за кермом «Мерседеса» перебував сам Димінський. Натомість охоронець бізнесмена заявив, що саме він був за кермом Mercedes S 65 AMG.

Додамо, що за фактом скоєння ДТП у поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до восьми років позбавлення волі без права керувати транспортними засобами терміном до трьох років або без такого.

Правоохоронці затримали в порядку ст. 208 КПК України 43-річного чоловіка, котрий заявив, що у момент зіткнення за кермом "Мерседеса" перебував саме він. Суд обрав відносно нього міру запобіжного заходу - тримання під вартою.

Читайте також на нашому сайті:

На Львівщині поховали жінку, в авто якої врізалася машина власника футбольного клубу "Карпати".

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Димінський #смертельна_ДТП
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Останні новини
Оголошення
live comments feed...