• Головна
  • Відкритий лист до Садового: мера просять підтримувати Львівську станцію ШМД
11:57, 17 серпня 2017 р.

Відкритий лист до Садового: мера просять підтримувати Львівську станцію ШМД

Фото: Дмитро Черенков

Фото: Дмитро Черенков

17 серпня провідний інженер АСУТП на Львівській станції швидкої медичної допомоги Дмитро Черенков оприлюднив у соцмережі Фейсбук відкритого листа до міського голови Львова Андрія Садового.

Про це повідомляє кореспондент сайту 032.ua.

У відкритому листі, пан Дмитро акцентує увагу на заяві мера від липня 2017 року, у якій Андрій Садовий каже, що коли Львівська станція ШМД була підпорядкована місту, працювала більш оперативно і краще.

«Це правда, але порівнювати 2012 рік і теперішній час не зовсім коректно, адже дуже багато змін відбулося за той час. Незмінним залишилось те, що Львівська станція швидкої медичної допомоги і надалі базується у Львові, рятує львів’ян, і є невід’ємною частиною Львова, є обличчям Львова, а Ви і надалі є мером, господарем нашого славного міста. Чи має для Вас значення, кому підпорядкована Львівська станція? Маю надію, що ні, адже від станції залежать життя львів’ян», - відповідає на це Дмитро Черенков та підкреслює факт неактивності нової центральної диспетчерської станції ШМД, збудованої ще 2013 року.

«Це дуже бентежить людей, які Вас обрали, до яких відношусь і я, адже очевидним є те, що нова центральна диспетчерська - більш важливий проект, реалізація якого могла б врятувати не одне життя, і не тільки Львів’ян а і жителів Львівської області», - вважає Дмитро Черенков.

Сайт 032.ua поцікавився у автора відкритого листа його мотивами та дізнався, що пан Дмитро, окрім оприлюднення в інтернеті відправив лист особисто на електронну скриньку до мера.

«Станція дійсно у важкому стані і потрібно їй допомогти, а не переводити стрілки один на одного. Центральна перебуває в такому ж стані, що і у 2013 році. Робота почалась, проект на обладнання і програмне забезпечення готується. Але треба це тримати під контролем, і повідомляти про кожний крок будівництва і впровадження, щоб не вийшло чергової мильної бульбашки. Адже від того залежать життя. Треба залучати спеціалістів з інших областей, де такі диспетчерські вже існують, щоб перейняти досвід, враховувати всі недоліки, і зробити якнайкраще», - пояснив Дмитро Черенков.

Інженер також додав, що готується до зустрічі з директором департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА Іриною Микичак, з цього приводу.

«Проблема в тому, що технічних спеціалістів центру не інформують про всі нюанси роботи з розробником. Основна робота почнеться після закінчення проекту», - зрезюмував пан Дмитро.

Нагадаємо, у липні в ЛОДА анонсували запуск Єдиною центральної диспетчерської, який планують здійснити цьогоріч.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #Львівська_станція_ШМД #медицина #лист #Садовий
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,40
41,46
EUR
45,85
45,90
PLN
10,60
10,73
Оголошення
live comments feed...