• Головна
  • Привіт із 90-х: школярі на Левандівці тероризують учнів ПТУ, вимагаючи від них платити данину за навчання на їхній території (ВІДЕО)
16:10, 29 березня 2017 р.

Привіт із 90-х: школярі на Левандівці тероризують учнів ПТУ, вимагаючи від них платити данину за навчання на їхній території (ВІДЕО)

Школярі на Левандівці вимагають сплачуватиту данину учнів ПТУ за те, що останні навчаються на їхній землі. Масові заворушення між школярами та учнями тривають вже кілька днів.

Про це повідомляє сайт 032.uа з посиланням на допис користувачів спільноти "Варта-1" у cоціальній мережі Вконтакті. 

Як зазначається в дописі, протистояння між молоддю на Левандівці почалося з 25-го березня. В бійках беруть участь учні професійних техучилищ та місцеві школярі, які вимагають сплачувати їм данину за те, що учні навчаються на їхній території.

Кореспондент 032.ua попросив начальника ГУ Нацполіції у Львівській області Валерія Середу прокоментувати цю ситуацію. Однак останній зазначив. що поліція не фіксувала ніяких звернень щодо масових бійок між молоддю на Левандівці. Водночас, Середа наголосив, що якщо подібні звернення будуть, в поліції готові відреагувати на цю ситуацію.

Натомість, як розповів у коментарі виданню "Zaxid.net" керівник фракції «Самопоміч» Андрій Шевців, в мерії вже знають про цей конфлікт. Для вирішення проблем будуть залучати представників муніципальної дружини, які будуть слідкувати за громадським порядком на Левандівці.

"З вечора п’ятниці триває протистояння у мікрорайоні Левандівка між учнями професійних училищ та школярами. Відбулись масові бійки у неділю та в понеділок. У понеділок бійка була із застосуванням ножів, кастетів, бит. У вівторок були спроби повторення бійки", – сказав  Андрій Шевців. 

За інформацією Шевціва, конфлікт виник через те, що місцеві школярі вимагають від учнів училищ, зокрема розташованого на Левандівці Львівського училища залізничного транспорту, віддавати їм частину стипендії.

Читайте також на нашому сайті:

Поблизу Львова зіштовхнулись чотири автомобілі: відео з місця події та подробиці.

Афера століття: як Львівська міськрада намагається повернути вкрадену комунальну нерухомість і чому ці приміщенні знову перепродають.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #новини #Lviv
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,44
41,49
EUR
45,43
45,48
PLN
10,57
10,60
Оголошення
live comments feed...