• Головна
  • У Львові знову критична ситуація із вивезенням сміття: що вирішили робити із проблемою у міськраді
14:35, 14 березня 2017 р.

У Львові знову критична ситуація із вивезенням сміття: що вирішили робити із проблемою у міськраді

Станом на сьогодні у Львові не вивезли сміття із 317 майданчиків, що становить 25% від загальної кількості майданчиків у Львові.

Про це сьогодні під час  засідання міської комісії з питань ТЕБ і НС повідомив директор департаменту житлового господарства та інфраструктури Сергій Бабак.

За словами Сергія Бабака, враховуючи потепління, подальша ситуація загрожує погіршенням санітарно-епідеміологічної ситуації у Львові.

“Коли розглядалось питання щодо вивезення сміття з м. Львова в січні, були підписані короткострокові договори на полігони. Ми ще у той час звертали увагу, що ми очікуємо на договори на рік. На той час були підписані договори на мінімальні ліміти, або на пару днів. Після того ми різними способами працювали і ситуацію вдавалось утримати під контролем. За останні 3 тижні, за словами перевізників, ми знову маємо проблеми з полігонами, які відмовляються приймати сміття, блокуються дороги. Ситуація стає критичною. Звертаюсь з пропозицією щодо звернення до органів обласної державної адміністрації, до органів влади щодо надання підтримки Львову у захороненні ТПВ", - повідомив Сергій Бабак.

За результатами засідання комісії з питань ТЕБ і НС у міськраді прийняли рішення повторно звернутись у всі державні інстанції щодо врегулювання ситуації з вивезенням та захороненням ТПВ м. Львова. Зокрема, комісія рекомендувала скерувати повторні звернення Прем’єр-міністру України, голові ЛОДА, Міністерству охорони здоров’я України і Держспоживслужби.  

Читайте також на нашому сайті: Дізнайся: хто вивозить сміття із твого району.

 Відеозапис засідання:

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #новини #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,33
41,37
EUR
45,80
45,83
PLN
10,68
10,70
Оголошення
live comments feed...