• Головна
  • Мітингувальники перекрили рух на трасі Львів - Івано-Франківськ (ФОТО)
Оновлено
17:13, 26 лютого 2017 р.

Мітингувальники перекрили рух на трасі Львів - Івано-Франківськ (ФОТО)

Оновлено

Сьогодні, 26 лютого, працівники Бурштинської ТЕС вийшли на акцію протесту та перекрили рух на трасі Львів - Івано-Франківськ. 

Про це повідомляє сайт 032.ua з посиланням на допис депутата міськради Львова Ігора Зінкевича, на сторінці спільноти "Варта-1", у соціальній мережі Facebook.

За його словами, до мітингу працівників Бурштинської ТЕС приєдналися й громадські активісти Львова. Люди перекрили дорогу поблизу станції та вимагають повернення контрольного пакету акцій Бурштинської ТЕС у власність держави.

Фото: 

Водночас, як розповів сайту 032.ua генеральний директор ДТЕК Західенерго Андрій Шувар, вимоги працівників станції про підвищення зарплати є безпідставними.

"Стабільна робота Бурштинської ТЕС зараз як ніколи важлива для українців. Станція забезпечує електроенергією весь Бурштинський енергоострів, а це 3 млн українців – вся Закарпатська область, південна частина Львівської області та західна частину Івано-Франківської області. Що стосується вимог працівників про підвищення зарплатні, то хочу зазначити, що станом на січень 2017 року середня зарплата становить 10730 гривень, це вдвічі більше аніж середня по Івано-Франківській області і в нас немає жодної гривні заборгованості. У квітні відбудеться підвищення зарплатні в середньому на 15 відсотків за результатами щорічної оцінки. Вся зарплата виплачується вчасно. Звинувачення в скороченнях – безпідставні, саме зараз триває процес оформлення 24 осіб в оперативний персонал станції, а люди якщо і звільняються, то тільки за згодою сторін", - зазначив Шувар.

Усі фото: Варта-1/Facebook

Нагадаємо, що 22-го лютого водії-власники автомобілів на іноземній реєстрації перекрили рух на КПП "Шегині". Люди вимагали спрощення процедури розмитнення автівок, які придбані в Європі. 

Читайте також на нашому сайті: 

У Львові 16-річний хлопчина посеред вулиці поцупив телефон у жінки.

Львів’яни розповіли, що вони думають про роботу "Яндекс.Таксі" у Львові (ВІДЕО).

Львів'янка Анна Музичук здобула путівку у фінал чемпіонату світу з шахів.

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #мітинг #пікет #032ua
0,0
Оцініть першим
Авторизуйтесь, щоб оцінити
Авторизуйтесь, щоб оцінити

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...