• Головна
  • У Львові 16-річний хлопчина посеред вулиці поцупив телефон у жінки
17:05, 25 лютого 2017 р.

У Львові 16-річний хлопчина посеред вулиці поцупив телефон у жінки

У п'ятницю, 24 лютого, патрульні Львова затримали 16-річного підлітка, якого підозрюють у крадіжці телефону в жінки на вулиці В.Великого.

Як повідомили 032.ua у прес-службі патрульної поліції Львова,  ввечері, 24-го лютого, до правоохоронців звернулася жінка, яка повідомила, що візуально знайомий хлопець поцупив у неї телефон та втік у невідомому напрямку.

Патрульні показали заявниці фотографії можливих зловмисників, серед яких потерпіла впізнала викрадача. Ним виявися 16-річний хлопчина.

"Інспектори спільно з заявницею направилися до місця проживання підозрюваного. Вдома його не було, а тому попросили його матір зателефонувати своєму синові, щоб він повернувся додому. Коли хлопець зайшов до квартири, заявниця підтвердила, що саме він вирвав з її рук мобільний телефон", - розповіли у прес-службі патрульної поліції Львова.

У Львові 16-річний хлопчина посеред вулиці поцупив телефон у жінки, фото-1

Фото: прес-служба патрульної поліції Львова 

До слова, підлітка вже неодноразово притягували до відповідальності за подібні злочини. Тож хлопця та його матір доставили у Франківський відділ поліції, після чого справу будуть розглядати слідчі. 

Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію
#Львів #032ua #телефон #крадіжка #032.ua
0,0
Оцініть першим
Авторизируйтесь, чтобы оценить
Авторизируйтесь, чтобы оценить

Коментарі

Курси валют
Валюта
Купівля
Продаж
USD
41,52
41,58
EUR
46,02
46,10
PLN
10,70
10,74
Оголошення
live comments feed...