Напевно кожен з нас хотів вибратися кудись подорожувати і забути про домашні турботи і проблеми. Що ж давайте вирушимо разом з Вами в семи улюблену Європу і зануримося в світ який дарують нам країни знаходяться в ній. А допоможе подорожувати нам театр тіней Delight і їх постановка Європодорож. Більш детальніше з відео можна ознайомитися на сайті https://shadowdelight.org/ru/video/teatr-teney-delight-shou-evroputishestvie

Творчий коллектив має також постановки в 3д форматі. Це унікальне шоу, яке підкорило тисяці сердець https://shadowdelight.org/ru/3d-teatr-teney-delight

Отримати заповітний квиток, як і героїня постановки театру тіней мріє кожен, а квиток в навколосвітню подорож вже кожен з нас. Перша країна яка у нас на черзі це Німеччина. Менталітет людей які живуть там набагато відрізняється від українського, а культура і спосіб життя залишають тільки захоплення. Німеччина багата на культурні пам'ятки, а про пивний фестиваль напевно чув кожен з нас. Бранденбурзькі ворота побудовані Карл Готтард Ланґганс єдині збережені ворота які залишилися в Берліні.

Після Німеччини ми разом вирушаємо до Англії, де погода міняється з сонячної на дощову немов настрій маленької примхливої ​​дівчини. Розвідні мости якими наповнена країна дуже дивують своєю будівлею і красою, а Біг-бен висота якого майже 100 метрів так змушує себе задуматися.

Подальша поїздка героїні постановки театру тіней Delight призведе нас в жарку Іспанію, де спекотне сонце зігріваючи нас теплом немов любляча дівчина свого хлопця. Спекотна корида - це традиційне іспанське видовище на яке приходять подивитися натовпи туристів зі всіх країн.

Після неймовірної спеки Іспанії героїня призводить нас в саму романтичну країну Європи - Францію. Напевно кожен з нас чув про таку пам'ятки як Ейфелева вежа. Мало хто знає, але вежа будувалася як тимчасова споруда і незабаром повинна була зникнути, а будувалася вона всього лише для входу на виставку в 1889 році.

Закінчувати наше подорож разом з театром тіней Delight ми будемо в Україні, в найулюбленішою нами країни. Україна одна з найбагатших на культурну спадщину країна, яка налічує свою історію тисячі років тому.
Подивитися постановку від театру тіней Delight Ви можете на офіційному сайті театру. Ознайомитись за послугами можна в розділи послуги театру https://shadowdelight.org/ru/uslugi-teatr-teney