Як спустити депутата з небес на землю, та як працюють злодії в нашій країні - 

не пропустіть довгоочікуване повернення унікального проекту Гроші вже сьогодні

 

 Вже з 6 лютого телеканал 1+1 повертає до ефіру популярну телепередачу Гроші.

 

Дізнайтеся одними із перших відповіді на найбільш хвилюючі запитання країни. Основною мішенню перших випусків стане якісь життя українців. З яких причин підвищуються комунальні платежі, а також яка правда приховується за дверима організацій, що обслуговують столицю? Під прицілом авторів опиняться наступні питання: чому підвищуються комунальні послуги, а якість життя - ні? Комунальні підприємства - надбання народу чи можновладців? Чому керівники установ живуть, наче знайшли скарби?

 

На глядачів чекає цікавий експеримент. Прожитковий мінімум в нашій країні складає 3200 гривень. Чи можливо на них вижити? Для перевірки журналісти створили ситуацію, в якій один із народних обранців змінить свій дорогий костюм на звичайне вбрання пересічного українця. Чи зуміє депутат протриматися місяць на мінімальних ресурсах? Відповідь на це питання Ви отримаєте, переглянувши випуск.

 

Саме програма Гроші у новому сезоні взяла під свою опіку сумнозвісну ситуацію на Кіровоградщині, де ювелірні крамниці потерпають від набігів невідомих. Вони приховуються за поліцейською формою, і камери їх не зупинили. Чи зможуть це зробити автори та журналісти програми?

 

В столиці подібна афера також не змогла сховатися від спостережливих очей та камер проекту Гроші. Надзвичайно кмітливі шахраї продають земельні ділянки і беруть за їх оформлення символічну суму в 5 тисяч гривень. Проте в майбутньому вони себто викуплять цю землю за 75 тисяч гривень. Отримавши плату, шахраї просто зникають. Аби не потрапити в подібну пастку, Вам варто послухати те, що дізналися для Вас журналісти програми Гроші.

 

В країні з’явилися справжні викрадачі бурштину. Поверхня землі у Київській області повністю пошкоджена. Тепер це проблема не лише західної України. Чому політики не мають впливу на нелегальний бурштиновий промисл? Як хабарництво та підступність допомагають заробити мільйони?

 

 Про подробиці та ще більше новин Ви зможете дізнатися у новому телесезоні проекту Гроші 9 сезон з 6 лютого о 22:00. Увага всім, хто не встигає за трансляцією програми на телеканалі 1+1! Ви маєте можливість дивитися перші випуски та продовжити перегляд на відеопорталі ovva.tv.