У жінок почуття стилю закладено генетично. Чоловікам же в цьому плані важче. Однак за допомогою модельєрів і виробників одягу, їм нічого не варто сформувати ефектний і актуальний образ. Так, Інтернет-магазин Протест завжди допоможе сильній половині бути в тренді і при цьому виглядати мужньо.

До речі, це одна з найбільших проблем – моду звинувачують в тому, що вона не дуже брутальна. Її віяння зазвичай надто жіночні і далеко не всі чоловіки готові до таких експериментів. Однак є і більш доречні напрямки, які ідеально підходять для чоловіків. Наприклад, стиль мілітарі – він наділяє чоловіка всіма необхідними рисами. Одягнутися в стилі мілітарі ви можете за допомогою товарів від онлайн-маркету Протест. Стильні куртки відтінків хакі, штани карго, бананка, спеціальні рюкзаки – все це допоможе вам у формуванні цікавого способу.

Інший цікавий напрямок – крамп. Він прийшов до нас з Америки. Спочатку цей термін не був причетний до моди. Так називали особливий танцювальний напрямок, який кардинально виділявся на фоні інших стилів своєю жорсткістю, різкістю і підкресленою агресивністю. Само собою, що виконавці танцювали в спеціальному одязі, що надавав їм потрібний колорит. Сьогодні дизайнери стали випускати все більше речей такого типу, що дозволяє кожному створити «крамповий» образ.

Штани чінос або ж чорні джинси Eclectik «Jogger», світш з символікою, фантомка або худі з войовничими принтами, лаконічний темний світшот – за допомогою всіх цих речей ви задасте основу іміджу. Ну, а доповнити образ краще кросівками або кедами, кепкою або шапкою.

До речі, не варто боявся в цьому сезоні носити головні убори. За допомогою них можна вигідно підкреслити будь-який образ, головне – знайти підходящу річ. З цим вам теж допоможе «Протест». У його каталогах ви знайдете масу стильних виробів під будь-який стиль.

А що можна сказати про менш брутальних напрямках моди? Як і раніше актуальним Залишається смарт-кежуал. Це ідеальний варіант для офісних працівників, які не хочуть дотримуватися жорсткого дрес-код. Начебто стиль і формальний, але при цьому в ньому присутні яскраві акценти, які нівелюють консервативність і надають стильності чоловікові.

Можна спробувати приміряти і бізнес-кежуал. Такий стиль теж дотримується деякої формальності, але при цьому не змушує виглядати як «білий комірець».

Як бачите, місце для експериментів є, головне – знайти свій справжній стиль. З цим вам допоможе «Протест». До речі,магазин у Львові переїхав з вул. Дорошенка, 35 на вулицю Тадеуша Костюшка, 5.