Сучасні молоді люди намагаються організувати весілля в певному стилі. Але проблема полягає в тому, що серед розмаїття вже існуючих на сьогоднішній день стилів дуже важко визначитися з вибором. Кожен з них красивий і цікавий, але не це повинно рухати молодими людьми при виборі тематики весілля. Щоб свято запам'яталося, воно повинно відображати характери і мрії головних винуватців торжества. Але не всі чітко можуть визначити, що вони хочуть бачити на головному святі свого життя. Допоможуть це зробити спеціальні питання, а які слід відповісти перед вибором майданчика, при складанні меню та інших організаційних моментах.

Вибираємо весільну майданчик

Перше, з чим потрібно визначитися, так це майданчик для проведення свята. Що це має бути, залежить від відповідей на наступні питання:

  • де познайомилися молоді люди?;
  • з якими місцями пов'язані найщасливіші моменти в житті нареченого і нареченої?;
  • де провели першу відпустку разом?;
  • улюблена пора року.

Це допоможе зрозуміти, що молодятам цікаво, який формат свята їм більш прийнятний. Або це буде затишне кафе, де пройшло їхнє перше побачення, або ж якесь красиве село, де можна влаштувати сентиментальне свято в стилі рустик. А може молоді захочуть вечірку на пляжі?

Що ж стосується оформлення самої церемонії, то це також залежить від смакових уподобань молодят: їх улюбленого кольору, квітів, пісні, і навіть, домашніх тварин, які також можуть стати учасниками свята.

На складання меню, в першу чергу, впливає сезонність, наприклад, восени - переважно свіжі овочі і фрукти, взимку - гарячі страви та напої, а влітку - легкі закуски і прохолодні соки та коктейлі.

Створюємо образ нареченої: на чому робимо акценти?

Після того, як з форматом свята і частуваннями визначилися, можна приступати і до створення образу нареченої. Це також зробити дуже важко, тому що весільні сукні 2016 - це справжня феєрія фасонів, стилів і забарвлень, тому вибрати краще практично неможливо. Адже кожен наряд по-своєму прекрасний. А власники салонів закуповують весільні сукні оптом в широкому асортименті, і, зайшовши в магазин, наречені часто губляться у всій цій розкоші і красі. У цьому випадку на допомогу приходять консультанти, що пропонують дівчатам ті моделі, які найкращим чином підійдуть під їх фігуру і кольоротип. Купити весільні сукні будь-яких фасонів можна в кожному салоні, тому нареченим не потрібно йти в якийсь спеціальний салон, щоб підібрати щось особливе.