Відомий телесеріал "Друзі" закінчився 12 років тому, а Ґуґл усе ще розуміє, чого ми хочемо від нього, вбиваючи це слово в пошуковий рядок. З кожним роком в Інтернет-мережі народжуються все нові цікаві факти і шокуючі подробиці. Ми підозрюємо, що ще через 12 років стане тільки гірше, тому вирішили скласти невелику абетку маловідомих фактів про "Друзів".

Перш ніж перейти безпосередньо до предмету нашої розмови, дозвольте порекомендувати, де можна дивитися серіал Друзі онлайн українською - http://kino-na-xati.com/serialy/druzi-online.html 

Цікаві факти про "Друзів"

А - Агент. Джун Ґейбл, яка зіграла колоритного вічно з цигаркою агента Джо, також була у ролі медсестри в епізоді появи на світ сина Росса.

Б - Багатство. У середньому зйомки однієї серії Друзів займали 5 годин. За один епізод актори отримували спочатку $ 22 тис, а за останні епізоди серіалу - $ 1 млн.

Батько. Актор, який виконав роль батька Джо, насправді батько Метью Перрі.

В - Вік. Кортні Кокс (вона ж Моніка) насправді на 3 роки старший Девіда Швіммера (Росса).

Вілліс, Брюс. Знаєте, скільки заробив головний рятівник світу за появу в двох епізодах «Друзів»? Аніскільки. Він по-дружньому програв спір Метью Перрі, з яким подружився на зйомках фільму «9 ярдів». Знімався у шоу «за їжу» і Бред Пітт, якому в ті часи було складно відмовити Дженніфер Еністон.

Ґ - Ґюнтер. Джеймс Майкл Тайлер, який виконав роль Ґюнтера, насправді був статист.ом У шоу його взяли, тому що режисерові знадобився хтось, хто вміє поводитися з кавоваркою в Central Perk. До середини другого сезону у персонажа не було імені. Подейкують, Тайлер досі заробляє $ 250 тис. за повторні покази «Друзів».

Гюнтер з серіалу Друзі

Д - Джо і Моніка. На перших порах Фібі та Чендлер були задумані як другорядні персонажі, а головною парочкою серіалу повинні були стати Моніка і Джо.

М - Марсель. Роль Марселя виконували дві мавпи - Кеті і Мавпа.

П - Помаранчевий диван. Знаменитий диван, на якому друзі провели половину ефірного часу, був знайдений на складі Warner Brothers.

Р - Рамочка. Рамочка навколо вічка в кімнаті Рейчел і Моніки - це залишки розбитого знімальною групою дзеркала.

С - Собака. Знаменита статуя собаки Джо насправді належить Дженніфер Еністон. Це подарунок від друга на удачу.

Ц - Цілувашки. Усі друзі цілувалися один з одним хоча б раз. За винятком Моніки і Фібі.

Ч - Чендлер. Спочатку планувалося, що Чендлер буде геєм.

На завершення - кращі жарти 1-го сезону.