Загострення економічних проблем у країні штовхає людей на злочинні дії: корупція, крадіжки та пограбування стають частими випадками на підприємствах та приватному секторі. Це призводить до попиту на надійні системи безпеки, якими можна захистити своє майно від неправомірних дій. Йдеться про охорону житлових, комерційних чи промислових активів, яка здійснюється професійним обладнанням, що встановлюється відповідними фахівцями. 

В цій статті ми досліджуємо, якими системами можна захистити свою оселю від потенційних загроз і які пристрої для цього потрібні.

Системи безпеки охоплюють різноманітний набір механічних і електронних захисних пристроїв, призначених для виявлення порушень. Від системи відеоспостереження до механізмів контролю доступу, ці пристрої пов'язані між собою одним центром керування, з якого можна дистанційно все моніторити. У Львові є необхідність захисту об'єктів культури та приватної власності. Саме тому, захист приміщень від вторгнення потрібно здійснювати на різних рівнях: від надійного дверного замка до підключення відеонагляду та сигналізації.

Компанія REC Security надає послуги по встановленню охоронних систем у Львові і може гарантувати подальше обслуговування обладнання. Монтаж систем безпеки є основним етапом у захисті об'єктів від вторгнення та подальшого пограбування. Фахівці використовують передові технології, які забезпечують повне покриття приміщень сигналом та ефективно виявляють порушення. У Львові встановлення охоронних систем здійснюють спеціалісти нашої компанії, які кваліфіковано налаштовують різноманітні пристрої у складну взаємодію, розбираються у підходах до охорони приміщення та порадять максимально доцільну захисну систему для вашого приміщення.

Технічне обслуговування та налаштування

Обслуговування охоронних систем передбачає фаховий нагляд та регулярне реагування на запити, щодо роботи охоронного обладнання. Зазвичай, цей нагляд здійснюють компанії чи майстри, що проводили установку. Проте не всі інсталятори дотримуються своїх зобов'язань - деякі не проводить подальше обслуговування. Саме тому ми надаємо післягарантійне технічне обслуговування пристроїв і проводимо поточну перевірку робочої цілісності.. 

Технічне обслуговування систем безпеки забезпечує оптимальну продуктивність і довговічність, починаючи від планових перевірок і закінчуючи профілактичним усуненням несправностей. Крім того, коригування механічних і електронних захисних пристроїв є необхідним для адаптації до нових загроз.

Перелік основних видів систем безпеки

Ось перелік основних систем безпеки, які використовуються для захисту будівель та майна у Львові:

  • Система пожежної сигналізації: детектори диму, датчики тепла, сирена, оповіщувачі.

  • Охоронна система, куди відносять датчики руху, магнітні контакти на дверях та вікнах, камери відеонагляду, панелі управління, централі.

  • Система камер відеоспостереження (CCTV). Внутрішні та зовнішні камери, монітори та відеореєстратори для запису.

  • Системи контролю доступом в собі містять: біометричні системи (відбитки пальців, розпізнавання облич), карти-ключі та зчитувачі, кодові замки, турнікети та електронні замки.

  • Система аварійного живлення будинку в собі містять: джерела безперебійного живлення (UPS), встановлений генератор, акумуляторні батареї, інвертори.

  • Система оповіщення про надзвичайні ситуації: системи голосового оповіщення, електронні табло, системи масового оповіщення (SMS, електронна пошта).

Вартість встановлення обладнання

Розмірковуючи про впровадження систем безпеки у Львові, ціна є ключовим фактором для зацікавлених сторін. Хоча інвестиції в професійні системи безпеки можуть відрізнятися залежно від обсягу та складності встановлення.

  • Встановлення камери відеонагляду в приміщенні від 500 грн.

  • Монтаж зовнішньої камери відеоспостереження (до 3 м.) від 700 грн.

Довгострокова економія, отримана від запобігання потенційним порушенням безпеки, значно перевищує початкові витрати. Розгортання професійних систем безпеки допоможе захистити ваш об’єкт від потенційного проникнення або свавілля працівників. 

Ці системи спрямовані на захист ваших активів 24/7, але потребують постійного нагляду. Тому перед установкою обладнання, з'ясуйте, чи гарантує компанія регулярне обслуговування охоронної чи пожежної сигналізації на вашому об'єкті. 

Важливо також забезпечити належну розкрутку та рекламу послуг, щоб вони досягли своєї аудиторії. Агенція Krylov Company спеціалізується на просуванні послуг інсталяторів систем безпеки, допомагаючи їм знайти своїх клієнтів і забезпечити ефективну охорону майна на найвищому рівні.