Unitorg - надійний дистриб’ютор інгредієнтів для українських виробників. З нами маєте можливість розкрити весь спектр смаків, ароматів та природних властивостей, надаючи готовим продуктам неповторний характер. Ми завжди пропонуємо клієнтам останні тренди та інновації у світі інгредієнтів. Наша команда - це команда професіоналів, яка супроводжуватиме Вас протягом цілого періоду співпраці. Наші інгредієнти надихають на нові ідеї!

Юніторг Компані є гуртовим постачальником багатьох видів рослинних екстрактів, які є натуральною сировиною у виробничих галузях.

Рослинні екстракти у харчовій промисловості

  • Видобуток смакових ароматів. Рослинні екстракти використовуються для підсилення та природного збагачення смакового профілю продуктів (напоїв, кондитерських виробів, соусів та ін.).
  • Барвники з природних джерел. Виробництво натуральних барвників для харчових продуктів, де рослинні екстракти надають продуктам насичене забарвлення.
  • Функціональні домішки. Екстракти з рослин використовуються як природні антиоксиданти та засоби для покращення збереження харчових продуктів та продовження їхнього терміну придатності.
  • Здоров'я та функціональне харчування. Потенціал і сила природи, концентровані в рослинних екстрактах, використовуються для створення продуктів, які мають корисний вплив на здоров'я, наприклад, екстракти з зеленого чаю або куркуми.

Рослинні екстракти у фармацевтичній промисловості

  • Ліки та домішки. Рослинні екстракти використовують для створення природних лікарських засобів та доповнень, наприклад, екстракти з лікарських рослин. Вони ефективні  у боротьбі із різними видами захворювань.
  • Активні речовини. Рослинні екстракти можуть бути джерелом активних речовин для лікарських препаратів, таких як антиоксиданти або протизапальні компоненти.
  • Екстракція для наукових досліджень. Використання рослинних екстрактів у дослідженнях для вивчення їхніх корисних властивостей та потенційних медичних застосувань.

Рослинні екстракти у виготовленні косметики

  • Натуральні аромати та парфумерія. Використовують рослинні екстракти для створення природних ароматів у косметичних засобах, а також парфумерних продуктів.
  • Завдяки заспокійливим та протизапальним властивостям, рослинні екстракти є частиною рецептури доглядових засобів для заспокоєння шкіри та зменшення запалення на ній. Ботанічні концентрати в складі косметичних засобів, як креми, лосьйони, емульсії, маски, шампуні, бальзами надають їм додаткового корисного функціоналу.
  • Антиоксидантні властивості. Застосовуються як природні антиоксиданти для захисту шкіри та волосся від впливу вільних радикалів, тмяності. Надають сяючого живлення, зволожують та насичують.

Високоякісна сировина від надійних виробників, яку постачає Юніторг Компані дозволяє створювати продукти, здатні конкурувати з відомими світовими брендами.