Безліч повних жінок і чоловіків, без врахування віку та фігури, мріють виглядати модно та стильно. Адже вдалий вибір одягу підсилює впевненість в собі та гарантує позитивний настрій на весь день.

Сьогодні ми спробуємо допомогти вам зрозуміти, як обрати одяг великих розмірів для пишних форм. На першому місці, обираючі гардероб, врахуйте для якої події ви його носитимете. Це забезпечить відчуття комфорту та впевненості. Наприклад, якщо вас чекає співбесіда в корпорації, зовнішній вигляд має бути стриманим та презентабельним, без необхідності вбиратися як на святкування.

Стильний одяг для повних чоловіків та жінок: стратегії коригування

Відчуття впевненості має значення для кожного з нас, у будь-якій обставині. Вдалий гардероб для повних не лише забезпечує впевненість, але й встановлює належний настрій. До того ж вміло обраний одяг може коригувати особливості фігури. Грамотний вибір одягу великих розмірів для повних може візуально скоригувати об'єми.

Є декілька стратегій коригування:

- крій;

- візерунок;

- аксесуари.

Як обрати гардероб для полных: таємниці стилістів

Питання про те, як підібрати гардероб для повної фігури, завжди важливе. Існує кілька таємниць, які дозволять виглядати елегантно та модно.

Обираючи гардероб, зосередьтеся на таких деталях:

- Обирайте одяг великих розмірів лише за своїми параметрами, не купуйте моделі більшого або меншого розміру, якщо відсутній ваш;

- Уникайте в'язаного одягу з великими візерунками, вони лише додадуть вам кілограмів;

- Звертайте увагу на речі з діагональними та вертикальними лініями, вони зроблять ваш силует стрункішим;

- Обережно обирайте білий колір, він може зробити фігуру більш пишною;

- Комбінуйте світлі кольори, пастельні відтінки з темними, це дозволить правильно поставити акценти;

- Віддавайте перевагу моделям з V-образним вирізом, вони витягнуть силует і привернуть увагу;

- Обирайте сукні або спідниці трохи нижче коліна.

І головне! Ніколи не купуйте одяг меншого розміру, сподіваючись схуднути! Коли схуднете - придбайте інший з величезним задоволенням.

Якщо Ви не впевнені, як обрати одяг батал для повних правильно, скористайтесь допомогою професійних консультантів. У магазинах працюють кваліфіковані співробітники. Вони допоможуть Вам з вибором, враховуючи особливості вашої фігури, вподобання та подію, для якої вибирається одяг.


Інтернет-магазини одягу великих розмірів пропонують великий вибір стильного одягу для пишних форм. У мережевому магазині Style avenue, Ви знайдете модний та комфортний одяг для пишних чоловіків, а також стильний одяг для жінок з пишними формами. Тут Ви знайдете одяг, який підкреслить Вашу унікальність.