Військове тактичне взуття – це якісне, зносостійке та комфортне взуття, яке витримує великі навантаження при своїй зовнішній привабливості. Саме так, навіть тактичне взуття зі своїми особливостями, може бути привабливим. Сучасні бренди та виробники тактичного взуття випускають дуже стильні та сучасні моделі при тому, що вони повністю відповідають екстремальним особливостям використання. В магазині Strikeshop, представлене взуття відповідає всім запитам не лише практичності, а й привабливості та маскування.

Як вибрати військове тактичне взуття

Військове тактичне взуття сьогодні представлене різноманітними моделями. До них відносяться літні, зимові та демісезонні варіанти, які мають основні спільні ознаки:

  • товста підошва з глибоким протектором,
  • висока чи середня висота халявки, яка досить щільно облягає ногу і має шнурівку,
  • наявність додаткового захисту у вигляді міцних вставок в області п’ятки та носка, щоб мінімізувати ризики травмування,
  • зносостійка підошва та спеціальні устілки, які повторюють анатомічну форму стопи.

Яку б модель військового тактичного взуття ви не обрали, в будь-якому випадку, вам гарантований надійний захист та комфорт при несприятливих погодних умовах та постійному пересуванні. Звичайно, важливу роль в цьому питанні буде відігравати сам виробник. Магазин Strikeshop https://strikeshop.com.ua/ співпрацює лише з відомими брендами та добре зарекомендованими на ринку товаровиробниками, тому сумнівів у представленій продукції просто не може бути. Підібравши якісне взуття, військовослужбовець чи страйкболіст завжди буде готовий до бою, захисту, різноманітних навантажень та пересування в будь-яких умовах. Тактичне взуття продумане таким чином, що дозволяє захистити ноги при будь-яких складних умовах.

Види військового тактичного взуття

Вірний підхід до вибору взуття полегшує багато різних задач. Велика різноманітність моделей, які представлені сьогодні в торговому просторі значно полегшує не лише процес покупки, а й використання. Основним видом військового взуття, заведено вважати берці. Безумовно, це зносостійка модель, яка добре фіксує гомілку та стопу, захищає від ушкоджень завдяки потовщеному носку та п’ятці. Але є досить надійні та практичні варіанти, які можуть слугувати гарним компромісом в залежності від ситуації та навантаження, яке буде на них покладене.

Серед військового тактичного взуття, можна вирізняти такі варіанти:

  • Берці
  • Тактичні чоботи
  • Кросівки
  • Сандалі для військових.


Різниця між звичайним та тактичним взуттям

Вибираючи взуття для повсякденного використання, ми, перш за все, звертаємо увагу на зовнішній вигляд. При виборі тактичного взуття першочерговими є показники практичності та зносостійкості. Поверхня тактичного взуття не пропускає вологу та бруд завдяки спеціальній обробці. Всі моделі тактичного взуття представлені зі шнурівкою, вона здатна витримувати не лише воду, бруд, а й перепади температури на відміну від блискавки.

Де купити якісне тактичне військове взуття?

На війні чи під час страйкбольних навчань не існує поганої погоди чи складних умов, які б могли зупинити бійця від виконання поставленої задачі. Сучасне тактичне спорядження та взуття значно полегшують життя бійця в складних умовах. Магазин Strikeshop представлений в таких містах України як: Лівів, Дніпро, Коломия та Івано-Франківськ сприяє тому, щоб вибір та покупка необхідного одягу та обладнання для військових, страйкболістів та просто поціновувачів активного відпочинку приносило не лише задоволення, а й користь. Понад 5000 одиниць різноманітного товару чекають на своїх власників.