Бажаєте замовити натяжну стелю в Києві? Звертайтесь у компанію «Новий Метр», яка вже більше 10 років виготовляє та встановлює якісні та надійні натяжні стелі в Києві. Кожному замовнику надається комплекс послуг - починаючи від розробки проекту до монтажу. Кваліфіковані майстри абсолютно безкоштовно проведуть виміри, а менеджери матимуть максимальну допомогу у виборі матеріалів, декору, моделі натяжної стелі.

Яку натяжну стелю вибрати?

При створенні конструкції важливо враховувати особливості приміщення, де ви плануєте встановлювати натяжну стелю. Це і площа кімнати, кількість кутів, і дизайн, і особливості освітлення. Фахівці компанії «Новий Метр» готові розробити натяжну стелю практично для будь-якого за габаритами та призначенням приміщення. Вони завжди допоможуть вам вибрати відповідну кольорову гаму та фактуру, грамотно розподілити бюджет. Підкажуть, яка форма найбільш виграшно виглядатиме саме у вашому будинку або офісі. Матові, сатинові, глянцеві, комбіновані, кольорові, дворівневі натяжні стелі - вибирайте, що вам більше до смаку!

Стабільним попитом користуються матові натяжні стелі у пастельній кольоровій гамі. Це класичний варіант, що органічно вписується в домашню й ділову обстановку. Глянцеві покриття мають вражаючий дзеркальний ефект. Це надає приміщенню додаткового ефекту. Не менш вишукано виглядають сатинові стелі. Прагнете нестандартних рішень? Тоді вам точно сподобаються багаторівневі та асиметричні конструкції, які стануть головною окрасою житла. Також для замовлення доступні натяжні стелі з об'ємним фотодруком або підсвічуванням. Конструкції на базі ширяючого профілю придадуть кімнаті легкості. Правильно розставлені світлові акценти допоможуть замаскувати недоліки та підкреслити переваги обстановки.

Особливості натяжних стель

Основним матеріалом для виготовлення натяжних стель є ПВХ-плівки. Вони міцні, недорогі, стійкі до перепадів температур, вологості, ультрафіолету. Прості у догляді. А багатство відтінків і фактур вразить навіть найвибагливішого клієнта! Вибір за вами! Оформити заявку та підрахувати попередню вартість натяжної стелі ви можете прямо на сайті компанії, перейшовши за посиланням, вказаним на початку цієї статті. Залишились питання? Зв'яжіться з менеджером зараз і отримайте вичерпну інформацію.

Схема співробітництва:

  1. оформлення та прийом заявки;
  2. виміри та оцінка обсягу робіт;
  3. укладання договору сторін;
  4. вибір матеріалу;
  5. розробка та узгодження дизайн-проекту;
  6. передача замовлення виробництва;
  7. складання та встановлення готової конструкції на об'єкті;
  8. здавання роботи.

"Новий Метр" - надійний партнер в облаштуванні комфортного житла в Києві. Фірмові натяжні стелі порадують вас прийнятною ціною та бездоганною якістю!